AŞTİ KOOP yönetimi birlik ve beraberlik sergiliyor

banner113

Ankara Otobüs ve Otobüs İşletmecileri Kooperatifi Yönetim Kurulu geçen bir yılın değerlendirmesini düzenlenen bir yemekle yaptı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 02.05.2016, 13:12 03.05.2016, 12:53 Taşıma Dünyası
AŞTİ KOOP yönetimi birlik ve beraberlik sergiliyor
AŞTİ KOOP Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Durukan, bir yıldır yoğun bir çalışma yürüten yönetimi evinde verdiği bir yemek daveti ile ağırladı. Kurumsal kimlik yapısının oluşturulması ve hizmet sürecinin daha ileriye götürülmesinde Başkan Ethem Ateş’in ve Yönetim Kurulunun çok büyük emek ve çabaları olduğunu belirten Durukan, “Meslektaşlarımızla birlikte son bir yılı değerlendirdik, hem de bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalarla ilgili konuştuk. Sayın Başkan Ethem Ateş’le birlikte yönetim kurulunu evimde ağırlamaktan büyük mutluluk duydum” dedi. 

Bir yılın değerlendirmesi 

Ankara Otobüs ve Otobüs İşletmecileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Ateş, Yönetim Kurulu Üyesi Rüştü Durukan’a daveti için teşekkür etti ve yönetim kurulu ile birlikte yaklaşan sezon süreci ve geçen bir yılı değerlendirme fırsatı bulduklarını söyledi.

Daha büyük hedeflere…

Başkan Ateş, “25 Nisan 2015 yılında göreve başladık. İlk hedefimiz daha kurumsal bir kimlik yapısı altında hizmet vermek için çalışmalar yürütmek oldu. Aradan geçen bir yıllık sürede üyelerimiz arasında birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu birliktelikle kooperatifimizi daha büyük hedeflere ilerlemesinin adımlarını attık. Üyelerimizin hakkını, hukukunu korumaya özen gösterdik. Üyelerin hisselerine değer katmak, kazançlarını büyütmek için çaba gösterdik. Şimdi yoğun bir sezon dönemi bizi bekliyor. AŞTİ’ye gelen her yolcunun son varış noktasına ulaştırmak ve bu süreçte kaliteli ve güvenli bir hizmet vermek bizim öncelikli hedefimiz. Son bir yılda elde ettiğimiz bu birlik ve beraberliğin önümüzdeki süreçte devam edeceğine inanıyorum. Bana geçen bu bir yılda destek olan, çalışmalara katkı sağlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159