banner69

Gelecek Otomotiv’den Niğde Aydoğanlar Turizm’e 2 Tourismo 

banner113

2004 yılında sektör yolculuğuna başlayan Niğde Aydoğanlar Turizm, zorlu Pandemi koşullarına rağmen yeni otobüs yatırımında bulundu. Filosunun tamamı Mercedes marka araçlardan oluşan Niğde Aydoğanlar Turizm’in tercihi de yine Mercedes oldu. Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün 2 adet Tourismo otobüsü Niğde Aydoğanlar Turizm firma sahibi Murat Aydoğan’a teslim etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 17.09.2020, 18:46 18.09.2020, 12:42 Taşıma Dünyası
Gelecek Otomotiv’den Niğde Aydoğanlar Turizm’e 2 Tourismo 

17 Eylül Perşembe günü Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen törenle Niğde Aydoğanlar Turizm filosuna 2 Tourismo otobüs kattı. Araçların teslimi sonrasında Niğde Aydoğanlar firma sahibi Murat Aydoğan Taşıma Dünyası’na özel açıklamalar da bulundu. 

Filonun tamamı Mercedes 

16 yıldır sektör yolculuklarının bulunduğunu belirten Murat Aydoğan, “Firmamızın kuruluş tarihi 2004. Filomuzdaki araç sayısı bu yeni yatırım ile 23’e ulaştı. Filomuzun tamamı Setra, Tourismo ve Travego olmak üzere Mercedes marka araçlardan oluşuyor. Mercedes tercihimizde öncelik olarak araçlar çok kaliteli. İkinci eli çok değerli. Çok daha kolay satabiliyorsunuz. Zaten “YILDIZ” daha ne söylemek gerekir ki. Bu süreçte Gelecek Otomotiv ve Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün’ün de ilgisi ve desteğini çok gördük. Yine yeni yatırımda da tercihimiz olacak. İşbirliğimizi de Gelecek Otomotiv ile  yapmayı hedefliyoruz” dedi.  

O bir “YILDIZ”  

Yaşanan Koronavirüs sürecinde yeni otobüs yatırımı yapmalarını da değerlendiren Murat Aydoğan şunları söyledi: Pandeminin biz daha fazla süreceğini düşünmüyoruz. Bu zorlukları da aşacağız, buna inanıyoruz. Yeni araçlarla daha güçlü bir yapıda hazır olmak durumundasınız. İkinci el araç fiyatları da çok yükselmiş durumda. İkinci el alacağımıza biz tamamen yeni araç alımı yapmak istedik. Sıfır çok daha mantıklı geldi. Yaşanan bu zorlu sürecin de yeni fırsatlar getireceğine inanıyoruz” dedi. 

Herkes mevcudu korumaya çalıştı 

2020 yılının ilk 9 ayını da değerlendiren Murat Aydoğan, “Bu yıl gerçekten Pandemi nedeniyle çok zor geçti. Kim ‘para kazandım’ diyorsa yalan söylüyordur. Sektör çok kötü bir sezon geçirdi. 3 ay zaten kapalı kaldı. Herkes mevcudu korumaya yöneldi. Biz de ilk etapta buna yönelik çalışma yaptık. Yeni yıl öncesinde de filomuzu güçlendirmenin ilk adımını attık. Yeni hatlarımız da planlarımız arasında var. Antalya, Denizli ve Aydın’a yönelik sefer yapma düşüncemiz var ” diye konuştu.

HES Kodu Zorunluluğu çok doğru bir çalışma

11 Eylül 2020’de yayınlanan HES Kodu Zorunluluğu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Murat Aydoğan, “Salgının kontrol altına alınması için HES Kodu çalışması çok önemli bir adımdı. Ancak maalesef sektörümüz buna uyum sağlamadı. Denetim noktasında da çok iyi denetim yapmadı. Uyum olmayınca da İçişleri Bakanlığı da sefer durdurmaya kadar giden yeni yaptırım kararını açıkladı.  Genelgenin ardından çok sıkı denetimler hem otogarlarda, hem de yollarda denetim yapılıyor. Sektörümüzün tedbirlere uyum noktasında çok daha özenli ve dikkatli olması gerekiyor. Yeni seyahat kısıtlamalarının gelmesini istemiyorsak, bu tedbirlere herkes uymak zorunda” dedi. 

Kaliteli ve güvenli hizmet ilkesi ile hareket ediyorlar

Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün de, otobüs sektörünün çok zorlu koşullarda hizmet verme çabası içinde olduğunu belirterek, “Bu zorlu koşullara rağmen firmalar yeni otobüs yatırımları ile de yolcuya kaliteli ve güvenli hizmet sunmak istiyorlar. Niğde Aydoğanlar Turizm ve firma sahibi Sayın Murat Aydoğan da bu anlayışa sahip. Her zaman kaliteli ve güvenli seyahat ilkesi ile hareket ediyorlar. Yeni Tourismo araçlarımızın firmaya hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Yeni işbirlikleri sürecinde de firmaya her desteği vermeye hazırız” dedi. 
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159