Gelecek Otomotiv’den Sakarya VIB Turizm’e Travego

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Travego otobüsü Sakarya VIB ortaklarından Hakan Demirtaş’a teslim etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 04.11.2020, 15:39 08.11.2020, 16:35 Erkan YILMAZ
Gelecek Otomotiv’den Sakarya VIB Turizm’e Travego

Travego otobüsün teslimatı Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde 28 Ekim Çarşamba günü yapıldı. Sakarya VIB Turizm ortaklarından Hakan Demirtaş, yeni yatırımla ilgili Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu.

2020 model Travego yatırımı

2020 model Travego yatırımı ile firmaları açısından bir açılış yapmak istediklerini belirten Hakan Demirtaş, “Bu yıl filomuz içinde 2020 model 2+1 koltuklu Travego yatırımını ilk biz yaparak bir açılış yapalım istedik. Sakarya VIB filosunda 2015 model 2 adet Travego aracım daha var. 2016 model aracımı vererek bu aracı aldık. Üstüne biraz kredi kullandık. Yeni araç yatırımının mali açıdan, garanti süresi, bakım ve en önemlisi de düşük yakıt tüketimi açısından da önemli ” dedi.

2020’den bir kazanç beklemiyoruz artık

Bütün dünyanın zor bir süreçten geçtiğini belirten Hakan Demirtaş, “Bu salgın sürecinden en çok olumsuz etkilenen sektörlerden biriyiz. Zaten düşük kapasite ile çalışıyoruz. Bazen 5 yolcu ile İstanbul’a gittiğimiz oluyor. İnşallah bu virüs sürecini biran önce atlatırız. Bütün umudumuz bu. Herkesin işi gücü rast gitsin. Huzur ve mutluluk içinde yaşamak, işimizi yapmak istiyoruz. 2019 çok iyi geçmişti. 2020 yılından beklentimiz çok yüksekti ama yaşadığımız bu süreçte artık 2020’den artık bir kazanç beklemiyoruz. Eğer salgın süreci olmasaydı 2015 model bir aracımı daha vererek 2020 model yeni Travego alma planım vardı. Kısmet olmadı. Yeni yatırım için şu an izlemek gerektiğini düşünüyorum. Önümüzü görmemiz gerekiyor” dedi.

Gelecek Otomotiv’in ilgi ve desteğinden memnunum

Bu işbirliği sürecinde Gelecek Otomotiv’den gördükleri ilgi ve destekten mutlu olduklarını da belirten Hakan Demirtaş, “Özellikle Cüneyt Ergün her zaman çok ilgi gösterdi. Her türlü işimizi çok kısa sürede çözüm getiriyorlar. Her zaman misafirperverliklerini gösteriyorlar. Hem Mercedes yatırımından hem de Gelecek Otomotiv’den memnunum” dedi.

41 ortakla 23 yıldır sorunsuz şekilde çalışılıyor

Sakarya VIB Turizm’in 41 ortaklı olmasına rağmen sorunsuz bir şekilde hizmet vermesinin nedenini de, “Sakarya VIB Turizm 1997 yılında kuruldu. O günden bugüne herkes birbirine çok saygı içerisinde. Dayanışma çok güzel bir şekilde oluyor. Birlik ve beraberlikle de sorunsuz bir şekilde çalışabiliyoruz” dedi.

Sektör çok dinamik ve yeniliğe yatırım yapmayı seviyor

Gelecek Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Cüneyt Ergün, Koronavirüs sürecinin bütün sektörleri olumsuz etkilediğini belirterek, “Bu süreçten taşımacılık sektörü çok olumsuz etkilendi. Yaşanan bütün zorluklara rağmen her zaman sektör çok dinamik ve yeniliğe yatırım yapmayı seven bir sektör. Bundan da hem yatırımı yapan firmalar, hem de yolcular olumlu etkileniyor. Çünkü çok daha konforlu ve teknolojik bir araçla hizmet verme imkanı oluyor. Yeni Travego otobüsün Sakarya VIB Turizm ortağı Hakan Demirtaş’a hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Sakarya VIB Turizm’in yeni yatırım planlarında her zaman yanlarında olmaya ve en uygun çözümleri üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (1)
Tamerkekilli 3 yıl önce
Ürünü satan bayi hakan Demirtaş tan uzun boyluymus
banner117
15
açık
banner159