Otobüsçüler, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na seslendi!

banner113

Otobüsçüler, Havayolu sektörüne destek mesajları veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na seslendi!

banner114
Otobüsçüler, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu’na seslendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 25 Kasım Çarşamba günü, Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği (TÖSHİD) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle buluştu ve destek mesajları verdi.

Yaşadığınız sıkıntıların farkındayız
Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle sektörün yaşadığı sıkıntıların farkında olduklarını ifade eden Karaismailoğlu, “Havacılık sektörümüzün dinamikleri ile bir araya gelerek taleplerini dinledik. Sektörün bu koronavirüsle mücadele sürecinden fazla etkilenmeden çıkması için gereken tedbirleri alarak, desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

Elimizden geleni yapacağız
Bakan Karaismailoğlu, “Sektöre yönelik alınacak tedbirler ve sağlanacak destekler konusunda ilerleyen süreçte Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile sektöre verilebilecek destekleri değerlendireceğiz. Bu sürede biz devlet olarak elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Devlet her zaman yanımızda
TÖSHİD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane
ise devletin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Yaşadığımız süreci Sayın Bakanımıza ilettik ve taleplerimizi sunduk. Salgından etkilenen sektörlerin başında geliyoruz. Bu sürede devletimizin desteğini de her zaman yanımızda gördük. Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Bakanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah bu sıkıntılı süreci el birliğiyle atlatacağız” dedi.

Biz de ilgi bekliyoruz
TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım
, havayolu taşımacılığının desteklenmesinin karşısında olmadıklarını belirterek, “Bizim sektörümüz de çok ağır koşullarda ve çok ağır ekonomik kayıplarla mücadele ediyor. Havayoluna gösterilen ilgi ve destekleri yaşam savaşı veren sektörümüz de bekliyor. Bu sektör de Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı. Sayın Bakan’a yazılı olarak ilettiğimiz taleplerle ilgili görüşmek istiyoruz ve desteklerini de bekliyoruz” dedi. 

Yorumlar (1)
Ali sagiroglu 3 yıl önce
Dijital takoraflarin bir yıl daha uzatılmasını talep ediyoruz.
banner117
15
açık
banner159