TOFED’in, Geleneksel Aşure Günü’nün İlki Yoğun Katılımla Gerçekleşti

banner113

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED), 4 Eylül Cuma günü saat 13:30’da Büyük İstanbul Otogarı’nda “Geleneksel Aşure Günü” düzenledi. Katılımın yoğun olduğu etkinlik, artık her yıl geleneksel olarak yapılacak.

banner114
ŞEHİRLERARASI 12.09.2020, 10:17 18.09.2020, 10:59 Taşıma Dünyası
TOFED’in, Geleneksel Aşure Günü’nün İlki Yoğun Katılımla Gerçekleşti

TOFED, Muharrem Ayı dolayısıyla, Büyük İstanbul Otogarı’nda Aşure dağıttı. 4 Eylül Cuma günü TOFED Genel Başkanı Birol Özcan başkanlığında gerçekleştirilen etkinliğe; İş insanı Talip Öztürk, Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin,  TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İlgin, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Metro Organizasyon Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erdem Yücel, TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Metro Rent a Bus Genel Müdürü Mehmet Pervaz, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Öztürk, TOFED Genel Sekreter Yardımcısı Musa Çaktır, Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Yıldız, TOSEV Danışmanı Türker Başkurt ve birçok sektör mensubu katılım gösterdi. Yaklaşık olarak 5000 tabak aşure dağıtımının yapıldığı etkinliğe Büyük İstanbul Otogarı yolcularının da ilgisi yüksekti. TOFED’in Aşure Günleri artık her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilecek.

Birol Özcan: “Kurucu Onursal Başkanımız Galip Öztürk’e şükranlarımı sunuyorum”

Aşure Etkinliğinde konuşan TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, “Bu mübarek ayda böyle bir etkinliği gerçekleştiriyor olmaktan ve böylesine güzel bir kalabalığı bir araya getiriyor olmaktan dolayı çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu etkinliği geleneksel hale getirip her yıl bu vesile ile bir araya gelmek istiyoruz. Ben öncelikle otogarımızı ve sektörümüzü bu günlere getiren Kurucu Onursal Başkanımız Galip Öztürk’e büyük şükranlarımı sunuyor ve hepinize afiyet olsun diyorum” dedi.

Talip Öztürk: “Sektör mensuplarını bir arada görmek büyük bir mutluluk”

Böylesine önemli ve hayırlı günlerde sektör mensuplarını bir arada görmenin büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu dile getiren iş insanı Talip Öztürk ise, “Böylesine hayırlı bir etkinliğe katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bir arada oldukça, güçlenerek, yolumuzda emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Erdem Yücel: “Otogarımızda görmek istediğimiz manzaralar”

Sektör mensuplarını her zaman böyle iç içe görmek istediğini dile getiren 168 Platform Sözcüsü Erdem Yücel ise, “Sektör mensuplarımızı böyle yan yana görmek o kadar güzel ki. Bu ve benzeri etkinliklerin her zaman olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159