9+1 araçlarların belge sorunu İBB gündeminde

banner113

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, saat 11:00’de, Harbiye İstanbul Kongre Merkezi Beyazıt Salonu'nda, ‘İstanbul Turizm Platformu Lansman Toplantısına’ katılıp, açılış konuşması yaptı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 18.11.2019, 13:08 20.11.2019, 10:26 Taşıma Dünyası
9+1 araçlarların belge sorunu İBB gündeminde
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla kurulan, başkanlığına eski Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürü emekli vali yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı getirilen Turizm Platformu, tanıtım toplantısı yapıldı.

İBB üst yönetimi, Valilik Birimleri, TÜRSAB, TÜROB, TTYD, İTO, İRO gibi Meslek Odaları, Vakıflar, Uluslararası Kurumlar, Duayenler ve İBB Kardeş Şehirleri'ne kadar sektörün çok geniş yelpazede temsilcisi, kent turizminin gelişmesine yönelik yatırım, denetim, iletişim, tanıtım ve pazarlama konularında görüş alışverişinde bulunmak ve yeni çözümler üretmek üzere bir araya geldi.

Başkan İmamoğlu, "Yol Belgesi sorununa günler içinde bir çözüm üreteceğiz"

“İstanbul Turizm Platformu” tanıtımı lasmanı toplantısında TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, Başkan İmamoğlu'na hitaben Turizm Araçlarına İBB tarafından verilen “Yol Belgesi” sorununu dile getirerek müjde beklediklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konuşmasında, Cumartesi bana sunum yapıldı. Bir iki teknik konu var, onu genel sekreterimiz meslek örgütleri ile de görüşecek. Günler içinde bu konuya bir çözüm üreteceğiz dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159