Eurasia Rail Fuarı gün sayıyor

6. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail 70 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçiyi Buluşturmaya Hazırlanıyor! Fuar, 3 – 5 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde.

banner114
DEMİRYOLU 09.02.2016, 16:56 09.02.2016, 17:07 Taşıma Dünyası
Eurasia Rail Fuarı gün sayıyor
6. Eurasia Rail; yabancı milli ülke katılımları ve %90 doluluk oranıyla sektör devlerini bir araya getirmek için gün sayıyor!
 
6. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı - Eurasia Rail 70 Ülkeden 10 Bin Ziyaretçiyi Buluşturmaya Hazırlanıyor!
 
3 – 5 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı” olma özelliği taşıyan Eurasia Rail; fuar katılımcıları ve ziyaretçilerini bir araya getirerek yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılmasına katkı sağlayacak. Fuar bu sene 30 ülkeden 300 katılımcı firmayı, 70 ülkeden gelen 10 bin profesyonel ziyaretçiyle buluşturmayı hedefliyor.
 
Eurasia Rail fuarıyla eşzamanlı gerçekleştirilecek konferansta akademisyenler, sektör STK’ları yetkilileri, devlet kurumlarının ve uluslararası firmaların üst düzey yetkilileri yer alacak. Konferans programının ikinci gününde gerçekleştirilecek “Demiryolu Mevzuatı” oturumunda; TCDD Demiryolu Düzenleme Genel Müdürü Erol Çıtak konuşmacı olarak yer alacak. Konferansın üçüncü gününde ise “Emniyet Yönetim Sistemi” oturumunda TCDD Emniyet Yönetim Sistemi Müdürü Erhan Gör, “Emniyet Yönetim Sistemi” hakkında konuşmacı olacak.
 
Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey’nin grup şirketleri arasında yer alan TF Fuarcılık ve EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen ve Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı özelliğini taşıyan Eurasia Rail; 2016 yılında da demiryolu sektörü temsilcilerini bir araya getirecek. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans kapsamında; yerli ve uluslararası alanda kanaat lideri firma temsilcileri de bir araya gelecek. Şimdiden %90 doluluk oranı ve %50 yabancı katılım oranına ulaşan Eurasia Rail’e İran, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Fransa, Rusya Çin Halk Cumhuriyeti ve İspanya ülke olarak katılım gösterecek.
 
ITE Turkey Nakliye & Lojistik Grup Direktörü Moris Revah: “Demiryolu ulaşımı; hat kapasitesi, kullanım ömrü, petrole bağlı olmaması, çevre dostu ve en güvenli ulaşım aracı olmasıyla 21. yüzyılın en önemli taşıma sistemleri arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi fuarımızda sektörün kanaat liderlerini bir araya getirerek; demiryolu sektörünün yönünü belirleme ve mevcut ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunup,  yeni iş birliklerine imza atılan uluslararası bir platform oluşturmayı amaçlıyoruz.
 
ITE Group’un sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’nin deneyimi ve portföyünü birleştiren Eurasia Rail’ de şu an doluluk oranı %90’a ulaştı. Sektörün öncü firmalarını bir araya getireceğimiz fuarda, 70 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacağız.”
 
Sektörel bilgi ve deneyim paylaşımını üst seviyeye çıkarmak amacıyla fuar ile eş zamanlı olarak düzenlediğimiz konferans programımızda; “Demiryolu Açık Oturumu”, “Kent İçi Raylı Sistem Sorunları”, “Demiryolu Mevzuatı / Serbestleştirme”, “Demiryolu Araçlarındaki Gelişmeler”, “Emniyet Yönetim Sistemleri”, “Demiryollarında Özel Konular” konuları işlenecek.” dedi.
 
T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Devlet Demiryolları, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ ve TÜLOMSAŞ fuarın düzenlendiği ilk yıldan itibaren katılımcı olarak yer alıyor. Eurasia Rail; bu kurumların yanı sıra KOSGEB tarafından da destekleniyor. 



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159