Omsan, Denizli Çimento taşıma işbirliği

OMSAN, çimento sektörünün önde gelen firmalarından Denizli Çimento’nun kömür ve dökme çimento yurtiçi demiryolu taşıma operasyonlarını gerçekleştirmeye başladı…

banner114
YÜK/EŞYA 28.07.2015, 12:25 28.07.2015, 12:33 Taşıma Dünyası
Omsan, Denizli Çimento taşıma işbirliği
Lojistik sektörünün en değerli markası OMSAN Lojistik, çimento sektörünün önde gelen firmalarından Denizli Çimento’nun Kütahya / Tunçbilek’ten, TCDD’nin Denizli / Kaklık İstasyonu’na yapılacak kömür taşımalarını ve yine Denizli Çimento Fabrikası’ndan İzmir / Aliağa`ya yapılacak dökme çimento taşımalarını demiryolu ile gerçekleştirmeye başladı. Yürütülen operasyon kapsamında OMSAN, Denizli Çimento için 2 yıl süresince yıllık 120 bin ton  kömür ve 120 bin ton  dökme çimento taşıması gerçekleştirecek.

Denizli Çimento’nun OMSAN’ı tercih etmesinden ötürü mutlu olduklarını belirten OMSAN Lojistik Demiryolu Koordinatörü Mehmet Sıddık ÖĞMEN, kömür taşımalarında 90 konteyner ve 30 vagonun, dökme çimento taşımalarında ise 65 silobas konteyner ve 15 vagonunun kullanıldığını ifade etti. ÖĞMEN, OMSAN’ın demiryolu taşımacılığındaki deneyimi ve nitelikli insan kaynağı ile Denizli Çimento için rekabet avantajı yaratacaklarına inandığını belirtti.


OMSAN Lojistik Demiryolu Koordinatörü Mehmet Sıddık ÖĞMEN

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159