Otokar, yetkili satıcılarına eğitim verdi

banner113

Üretimden satışa her alanda gelişim odaklı bir yol izleyen Otokar, son olarak 24 otobüs ve kamyon bayii temsilcisini Sakarya'da ağırladı.

banner114
EĞİTİM 28.12.2015, 20:01 28.12.2015, 20:08 Taşıma Dünyası
Otokar, yetkili satıcılarına eğitim verdi
Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Otokar, bu seneki eğitimlerin sonuncusunu “Satış Süreç Yönetimi” üzerine gerçekleştirdi. Topyekûn mükemmellik felsefesi ile müşterilerinin ve çalışanlarının yanı sıra iş ortaklarının memnuniyeti ile sürekliliğini sağlamayı hedefleyen Otokar’ın Sakarya’da gerçekleştirdiği eğitimde rekabetçi piyasa koşullarında bayilerinin şirket-bayi ve bayi-müşteri arasındaki stratejileri geliştirmek; satış süreçlerindeki performanslarını artırmak konularına ağırlık verildi.

Eğitimde teorik bilgiler haricinde uygulamalı örneklerle satış sürecinin çalışanlar tarafından daha detaylı deneyimlenmesi sağlandı. Bayi ve müşteri arasındaki motivasyon unsurunun farklı boyutlarıyla ele alındığı eğitim sonrasında katılımcılara Otokar fabrikasında otobüs ve kamyon üretim hatları ile Ar-Ge merkezi içinde yer alan test alanları gezdirildi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159