TOFED 2017’yi eğitim yılı ilan etti

banner113

TOFED Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yüksel Kurnaz, TOFED Eğitim Akademisi'nin SRC Belgesi, Orta Düzey Yönetici, Üst Düzey Yönetici kurslarının açılacağını açıkladı.

banner114
EĞİTİM 02.01.2017, 11:36 02.01.2017, 11:50 Taşıma Dünyası
TOFED 2017’yi eğitim yılı ilan etti
TOFED Ticari Projelerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Yüksel Kurnaz, TOFED Eğitim Merkezi’nde SRC Belgesi, Orta Düzey Yönetici, Üst Düzey Yönetici kurslarının açılacağını belirterek, “Sektöre sorumluluk bilinciyle eğitim sürecini başlatıyoruz. Mesleki yeterlilik belgesi almak isteyen meslektaşlarımızı eğitim merkezimize bekliyoruz. Kurs ücretini de asgari seviyede tutuyoruz ki, 2017 yılında sektörümüzde belgesiz kimse kalmasın” dedi. 

Avantaj sağlamaya devam 

TOFED Eğitim Merkezi, 2017 yılında açılacak kurslarla eğitim dönemini başlatıyor. 2017’yi eğitim yılı ilan ettiklerini açıklayan Kurnaz, “Sektörümüzün hep yanında olan TOFED, sektör mensuplarına maliyet avantajları sunan projeler üretiyor. Bugüne kadar Shell Card ve TOFED Sigorta gibi sektörde ses getiren projeler hayata geçirdik. Şimdi de ileriye dönük misyon olarak mesleki yeterlilik belgelerine yönelik kurslar açıyoruz. Eğitim süreci sonunda sürücü arkadaşlarımız için SRC Belgesi, firma yetkilileri için ODY (Orta Düzey Yönetici), ÜDY (Üst Düzey Yönetici) belgeleri vereceğiz” dedi. 

IRMAK SRC ile birlikte 

Eğitim sürecinde gelen teklifleri titizlikle incelediklerini ve sektörde söz sahibi olmuş, eğitim kalitesi ve uzman kadrosu ile fark yaratan bir kurumla anlaştıklarının bilgisini veren Hasan Yüksel Kurnaz, “Irmak SRC Eğitim Kurumu ile anlaşma yaptık. Eğitim süreci İstanbul ile sınırlı kalmayacak ve bu ağ genişleyecek. Tüm sektör mensuplarımızı açılacak kurslara bekliyoruz” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159