Castrol uzun yol şoförlerinin yanında

Castrol CRB Turbomax ile başlattığı yeni proje ile hem araçların motorunun hem de uzun yol şoförlerinin sağlığını düşünüyor. Projenin yüzü olan başarılı antrenör Yılmaz Vural, uzun yolculuklarda ve dinlenme esnasında yapılması gereken egzersizleri anlatıyor.

banner114
ENERJİ 30.04.2019, 12:12 30.04.2019, 12:21 Taşıma Dünyası
Castrol uzun yol şoförlerinin yanında
Castrol CRB Turbomax, kamyon şoförlerine yönelik araştırması doğrultusunda harekete geçtiği bir projeye başlıyor. Ticari araç motor yağları ürün portföyündeki Castrol CRB Turbomax ile başlattığı yeni proje ile hem araçların motorunun hem de uzun yol şoförlerinin sağlığını düşünüyor. Projenin yüzü olan başarılı antrenör Yılmaz Vural, uzun yolculuklarda ve dinlenme esnasında yapılması gereken egzersizleri anlatıyor. 
Motoru koruyan ve iki kata kadar daha uzun motor ömrü sağlayan Castrol CRB Turbomax, yaşamının büyük bölümünü yolda geçiren ağır vasıta sürücülerinin daha sağlıklı olması için harekete geçti. Türkiye çapında gerçekleştirilen “Kamyoncuların Sağlığı” araştırması ile uzun yol şoförlerinin sağlık sorunlarına ışık tutan Castrol, yeni proje kapsamında kamyonculara #senbizelazımsın diyor ve ünlü teknik direktör Yılmaz Vural ile birlikte uzun yol şoförlerine ulaşmak için yola çıkıyor. 

Şoförlerin en sık yaşadığı sağlık sorunlarını belirleyen Castrol CRB Turbomax, Yılmaz Vural’ın yıllara dayanan antrenörlük tecrübesi ile şoförlere özel yol öncesi antrenman taktikleri verecek. Türkiye’nin pek çok ilini gezecek olan Castrol CRB Turbomax, kamyon ve TIR parklarında, hazırlanan doküman ve antreman programıyla uzun yolda şoförlerin sağlıklarını nasıl koruyabileceklerinin formülünü paylaşacak. 

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan duayen Teknik Direktör Yılmaz Vural; “Ben inanmadığım projeler içerisinde bulunmaktan çekinen bir insanım ancak bu projeyi ilk duyduğum günden itibaren heyecanla başlamasını bekledim. Çünkü bir insanın sağlığı birinci önceliktir benim için. Çalıştırdığım takımlarda da her zaman en doğru tekniklerle antremanlar yaparak maçlara hazırlanıyoruz; bu projeyle uzun yol şoförlerinin yolculuğa en doğru şekilde hazırlanmalarına, beslenmelerine, en doğru egzersizleri yaparak yolculuklarını sorunsuz geçirmelerine yardımcı olacağım için çok mutluyum” dedi.

“Sadece motoru değil, şoförü de koruyoruz”
Castrol’ün yenilenen ticari araç motor yağı serisi ile hem motorun korumasına hem de performansına katkıda bulunduğunu vurgulayan Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül; “Castrol olarak bu planlamayı yaparken Türkiye çapında gerçekleştirilen ve kamyoncuların sağlığı konusunda önemli veriler sunan araştırmadan yola çıktık. Bizim hayatımızı taşıdığı ürünlerle kolaylaştıran, günlük yaşantımızda hayatlarımıza dokunan şoförlerimizin yalnızca araçları için değil, kendileri için de bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünerek #SenBizeLazımsın kampanyamıza başladık. Nasıl ki CRB Turbomax araç motorunun ömrünü uzatıyor, biz de şoförlerin daha sağlıklı bir ömre kavuşması, onları uzun yola en iyi şekilde hazırlamak için harekete geçiyoruz. Hazırladığımız dokümanlar ve egzersiz programı sayesinde ağır vasıta şoförlerimiz yolda karşılaşabilecekleri fiziksel sağlık sorunlarından korunacak. Tıpkı Castrol CRB Turbomax’ın motorları koruduğu gibi biz de onları koruyacağız” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159