Opet’ten yenilikçi ödeme sistemi

OPET Petrolcülük A.Ş, Türkiye’nin yeni dijital cüzdanı PePön ödemeli sanal kart ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği ile geliştirilen Opet PePVisa Sanal Kart, dijital ortamda ve yurtdışında güvenli bir alışveriş deneyimi sunarken aynı zamanda üç farklı kampanya ile birbirinden farklı platformlarda kazanç sağlıyor. OPET PePVisa Sanal Kart sahiplerine e-ticaret sitelerinde tek seferde 300 TL ve üzeri harcamalarına 30 TL değerinde OPET yakıt puan, toplamda 250 TL ve üzeri dijital platform üyeliklerinde 30 TL, 750 TL ve üzeri tüm yurt dışı internet harcamasınai se 50 TL hediye ediliyor.

banner114
ENERJİ 12.08.2020, 20:18 12.08.2020, 20:27 Taşıma Dünyası
Opet’ten yenilikçi ödeme sistemi

OPET-PePVisa Sanal Kart işbirliğiilel ansmana özel olarak 31 Ekim 2020 tarihine kadar üç farklı kampanya ile fayda sunuluyor.   OPET PePSanal Kart ile e-ticaret sektöründe tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişe, OPET’te akaryakıt alışverişlerinde harcanabilir 30 TL değerinde yakıt puan hediye ediliyor. Faydalanılan ayı takip eden birsonra ki ay yüklenecek olan yakıt puanlar, 15 Aralık 2020 tarihine kadar kampanyaya dahil OPET istasyonlarında cepten tanıma üzerinden sadece benzin veya motorin alışverişlerinde kullanılabilecek.



OPET – PePSanal Kart iletoplamda 250 TL tutarındaki dijital platform harcamalarında ise 30 TL hediye ediliyor. Bu kampanyaise Apple Music, Netflix, Microsoft Store, Spotify, Youtube Premium, Deezer, GoDaddy, LinkedIn, BluTV, Bein Connect, Digiturk Play, XBOX ve S Sport Plus üyeliklerdek itoplam harcamalarda geçerli.



• Yurtdışı bağlantılı 750 TL ve üzeri internet harcaması yapılması durumunda ise birsonraki internet harcamasında 50 TL hediye ediliyor.

Visa logolu olan OPET – PePSanal Kart, her işlemde değişen kart numaras ıile güvenli alışveriş yapılmasını sağlıyor. Yurt dışı online alışverişlerinde avantajlı döviz kurları sunarken, Türkiye, İngiltere ve Avrupa’ya 7 gün 24 saatanında para gönderme ve alma kolaylığı sunuyor. Konaklama, sağlık, seyahat ve trafik sigortası avantajları da içeriyor.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159