Petrol Ofisi molaları kahve keyfine dönüştürüyor

banner113

Petrol Ofisi, dünyaca ünlü kahve markası Tchibo iş birliğiyle, yoldaki molaları kahve keyfine dönüştürüyor.Petrol Ofisi müşterileri, dünya kahvelerini 71 yıllık deneyimiyle harmanlayan Tchibo ile özgün bir kahve deneyimi yaşıyor. 44 ildeki 160’ı aşkın Petrol Ofisi istasyonunda Tchibo’nun sunduğu özgün 2 Gokonsepti;Americano’danLatte ve Cappuccino’ya kadar birçok kahve çeşidiyle molalara keyif ve benzersiz kokusuyla bütünleşen farklı lezzetler katıyor.

banner114
ENERJİ 21.12.2020, 19:01 21.12.2020, 19:16 Erkan YILMAZ
Petrol Ofisi molaları kahve keyfine dönüştürüyor

Petrol Ofisi, iş birlikleri ile istasyonlarında müşteri odaklı yeniliklere devam ediyor. Bu yenilikler kapsamında istasyonlarını sadece akaryakıt alınan yerlerin ötesine taşıyarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabildikleri, molalarda kendilerini yenileyebildikleri alanlara dönüştüren Petrol Ofisi, dünyaca ünlü kahve markası Tchibo ile deiş birliği yapıyor.

Molaları kahve keyfine dönüştüren işbirliği ile Tchibo’ninzengin kahve çeşitleri Petrol Ofisi istasyonlarında kahve tutkunlarının hizmetine sunuluyor. Böylece günün yoğunluğu içerisinde kahve içmeye vakti olamayanlara Petrol Ofisi istasyonlarında kendilerini yenileme fırsatı sağlanıyor. İş birliği kapsamında 44 ildeki 160’ı aşkın Petrol Ofisi istasyonunda hizmet verenTchibo’nın özgün 2 Gokonseptiile Americano’danLatte ve Cappuccino’ya birçok kahve çeşidi self servis yöntemi ile müşteriyle buluşturuluyor.

“Tchibo ile müşterilerimize eşsiz kahve lezzetleri sunuyoruz”

İstasyonların, artık müşterilerin sadece akaryakıt aldığı bir yerden ziyade, hayatlarını kolaylaştıracak farklı çözümler sunan birer hizmet noktasına dönüştüğünü belirten Petrol Ofisi CMO’su Beril Alakoç, “İstasyonlarımızda hayata geçirdiğimiz yenilikler ve geliştirdiğimiz iş birlikleri ile en iyi müşteri deneyimini sunmayı arzuluyoruz. Bu kapsamda müşteri memnuniyetini geliştirecek, marka iş birliklerine de her zaman önem verdik. Gerek ülkemizin gerekse dünyanın alanlarında öne çıkmış firmalarıyla iş birliklerini hayata geçirdik. Müşteri deneyimini geliştirmek adına işbirliği yaptığımız markalardan biri de dünyaca ünlü kahve markası Tchibo. Şimdi daha da geliştirdiğimiz işbirliğimizde Tchibo ile istasyonlarımızda kahve tutkunu müşterilerimize benzersiz kahve lezzetleri sunuyor, molalarda kendilerini yenileme imkânı sağlıyoruz” dedi.

“Müşteri memnuniyeti pazarlama alanında fark yaratan bir konu”

Akaryakıt istasyonlarında müşteri deneyiminin yapılan işbirlikleriyle daha da güçlendiğini vurgulayan Beril Alakoç şöyle devam etti: “Müşteri deneyimi,ürün, hizmetkalitesi, doğru zaman yönetimi gibi birçok açıdan farklı kriterlere sahip olan akaryakıt pazarı için çok önemli bir konumda. Petrol Ofisi olarak, geçtiğimiz yıl Müşteri Deneyimi Yönetimi ile ilgili sektörde benzeri bulunmayan bir organizasyonu hayata geçirdik. Özel bir sistem, birim ve kadro kurduk. Şirketimizin her birimine, paydaşlarımıza, bayilerimizemüşteri deneyimi eğitimleri verdik. Bu açıdan bayisinden, akaryakıt satış görevlisine, şirketimizçalışanlarına kadar hizmet zincirindeki her bir halka, müşteri deneyimi bilincine sahip ve bunu daha da geliştirmeye devam ediyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159