Petrol Ofisi’nden % 8,5 akaryakıt indirimi

banner113

Petrol Ofisi (PO), Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) ve Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) üyesi taşımacıların yüzde 8,5 oranında indirimle akaryakıt almalarına imkan sağlayacak.

banner114
ENERJİ 01.10.2016, 15:22 01.10.2016, 15:31 Taşıma Dünyası
Petrol Ofisi’nden % 8,5 akaryakıt indirimi
Zor günler geçiren taşımacılara Petrol Ofisi’nden yüzleri güldüren indirim geldi. Petrol Ofisi (PO), Turizm Taşımacıları Derneği (TTDER) ve Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) üyesi taşımacıların yüzde 8,5 oranında indirimle akaryakıt almalarına imkan sağlayacak.

Taşımacılara destek

TOF ve TTDER’in Petrol Ofisi ile yaptığı görüşme, 28 Eylül Çarşamba günü PO Filo Satış Müdürü Burak Arıkaltın, Bölüm Müdürü Tolga Süner, TOF Başkanı Mustafa Yıldırım, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, yönetim kurulu üyeleri ve firma sahipleri katılımı ile gerçekleşti. Petrol Ofisi yetkilileri, işbirliğini geliştirerek iş hacmini artırmak ve taşımacılara destek vermek amacında olduklarını belirtti. PO yetkilileri, indirim imkanıyla birlikte ayrıca taşımacılara yakıt kullanımında yüzde 4’e varan avantaj sağlanacağına da dikkat çektiler.  

Gündem maddeleri 

Petrol Ofisi’yle, turizm taşımacılarının yaşadığı sorunlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin D2 belgelerine kayıtlı araçlara yönelik uyguladığı 5 yaş sınırı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün şehirlerarası otobüsçülere yüklediği maliyetler, sigorta maliyetleri, engelli dönüşümü, telif hakları da görüşüldü. Sigorta poliçelerinde yenilemeye yönelik imkanlar aktarıldı. 5 yaş sınırına yönelik uygulamanın iptaline yönelik dava açıldığı da ifade edildi. ■


Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159