banner69

Shell - TOFED işbirliği 2022’ye uzatıldı

banner113

Shell&Turcas ile TOFED arasında sürdürülen akaryakıt indirimi sağlayan Shell Kart projesini, 2022’ye kadar uzatan anlaşma imzalandı.

banner114
ENERJİ 18.12.2017, 13:11 18.12.2017, 13:23 Taşıma Dünyası
Shell - TOFED işbirliği 2022’ye uzatıldı
Shell&Turcas ile TOFED arasında 10’uncu yılını dolduran işbirliğini 5 yıl daha uzatan anlaşmanın imza töreni, Shell& Turcas CEO’su Felix Faber, Shell & Turcas Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Murat Birgül, TOFED Genel Yönetim Kurulu Başkanı Av. Birol Özcan ve TOFED Genel Sekreteri Mevlüt İLGİN ile TOFED yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

TOFED ile Shell arasındaki uzun süreli işbirliğinden mutluluk duyduklarını ifade eden Shell&Turcas CEO’su Felix Faber, “Yolcu taşımacılığı sektörü için yakıt verimliliği ve istasyonlardaki hizmet kalitesi çok büyük önem taşıyor. DYNAFLEX teknolojisi ile geliştirdiğimiz yeni Shell yakıtlarını geniş istasyon ağımızda TOFED üyeleri ile özel fiyatlarla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni Shell yakıtlarını, TOFED üyeleri Shell TOFED Kart ile istasyonlarımızdan, onlara özel bir indirim ile almaya devam edebilecekler. TOFED ile olan işbirliğimizin güçlenerek devam etmesi; TOFED üyelerinin daha çok kazanmasını sağlıyor. TOFED ile işbirliğimizi daha uzun yıllar sürdürmeyi istiyoruz” diye konuştu.
TOFED Genel Başkanı Av. Birol Özcan, “Shell yakıtlarını, TOFED Kart kullanan üyelerimize 5 yıl boyunca çok özel fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz. Shell TOFED kart sahibi olan yaklaşık 30 bin meslektaşımız Shell’in yeni yakıtlarının sunduğu verimlilikten özel fiyatlarla faydalanacak ve yakıt masraflarını azaltacaklar. TOFED ve Shell için hayırlı olsun” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159