TOTAL’in yeni distribütörü Düz Otomotiv

banner113

TOTAL Madeni Yağları, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova’daki satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerine 1 Nisan 2019 tarihi itibariyle yeni distribütörü Düz Otomotiv A.Ş. ile devam ediyor

banner114
ENERJİ 17.05.2019, 18:19 17.05.2019, 18:22 Taşıma Dünyası
TOTAL’in yeni distribütörü Düz Otomotiv

Türkiye’de 29 yıldır madeni yağ üretimi ve pazarlaması konusunda faaliyet gösteren TOTAL, Düz Otomotiv A.Ş. ile yaptığı anlaşma ile satış ve pazarlama ağını daha da güçlendirdi.Satış sonrası binek ve ticari otomotiv parçaları sektöründe 30 yıldır faaliyet gösteren Tok Otomotiv bünyesinde yer alan Düz Otomotiv,TOTAL ile başlayan bu yeni iş birlikteliği sayesinde madeni yağ satış, pazarlama ve dağıtımını da faaliyet alanlarına ekledi.

TOTAL 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor

Dünyanın en büyük 4 enerji şirketinden biri olarak 130’dan fazla ülkede faaliyet gösteren TOTAL, alanında uzman satış ve servis altyapısına sahip yeni distribütörü Düz Otomotiv A.Ş. vasıtasıyla uzun yıllardır TOTAL ve ELF markalarıyla çalışmayı tercih eden iş ortaklarına kesintisiz ve en üst kalitede servis sunmaya devam edecek.

Her iki araçtan birinde TOTAL veya ELF madeni yağları

Gerçekleştirilen yatırımlar ve yenilikçi pazarlama faaliyetleri sayesinde TOTAL’in Türkiye madeni yağlar pazarında kayda değer bir büyüklüğe ulaştığını belirten Total Turkey Pazarlama Ticari Direktörü Cengiz Hisarcıklılar, hizmet ağlarını yeni iş birlikleri ile güçlendirerek, İzmir Menemen’de üretilen son teknoloji ürünleri daha çok kullanıcıya ulaştırmayı hedeflediklerini belirtti. Hisarcıklılar, “TOTAL, madeni yağ konusunda hem TOTAL hem de ELF markalarının tecrübelerine sahip. Türkiye’deki fabrikalarda son 5 yılda üretilen her 2 araçtan birinde TOTAL veya ELF madeni yağları veya antifrizleri kullanıldı” dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159