Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas’tan dev bir işbirliği

banner113

Türkiye’nin en büyük sadakat program ortaklıklarından biri olacak işbirliği kapsamında, Shell Club Smart Card sahibi Miles& Smiles üyeleri millerini kolayca yakıta çevirebilecek, Shell’den her yakıt alımlarında Smart Puan kazanacak.

banner114
ENERJİ 04.07.2014, 11:18 04.07.2014, 13:43 Ekrem Özcan
Türk Hava Yolları ve Shell & Turcas’tan dev bir işbirliği
Kampanyadan yararlanabilmek için Shell Club Smart Card üyeleri, Miles&Smiles resmi internet sitesine girerek Miles&Smiles üyelikleri ile Shell Club Smart Card numaralarını eşleştirmeleri yeterli. Eşleştirme sonrasında, her iki programın ortak müşterileri Shell istasyonlarından her akaryakıt ve otogaz alımlarında kart statülerine göre 5 kata kadar Smart Puan kazanılabilecek... Ayrıca müşteriler dilediklerinde Miles&Smiles internet sitesinden Shell’de yakıta çevirmek istedikleri mil miktarını belirleyip, Shell kalitesi ile karada da yol alabilecekler.

İşbirliği kapsamında her 500 Mil, 500 Shell Club Smart Puana denk olacak. 500 Shell Club Smart Puan ile Shell’den 5 TL değerinde yakıt hediyesi alınabilecek. Shell’de, Miles& Smiles üyelik segmentine göre Shell Club Smart Puan kazanılacak.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159