banner69

Alibeyköy Terminali 6 Ocak’ta açılıyor

banner113

Alibeyköy Terminali, yazıhane ve peron dağılımları yapıldı

banner114
GÜNDEM 30.12.2013, 12:59 30.12.2013, 13:08 Taşıma Dünyası
Alibeyköy Terminali 6 Ocak’ta açılıyor
Terminalde 24 Aralık Salı günü yapılan toplantıya İSPARK yetkilileri, Ulusoy-Varan Genel Koordinatörü Mustafa Yıldırım, Pamukkale Turizm İstanbul Bölge Müdürü Hakan Ayık, Kamil Koç İstanbul Bölge Müdürü Metin Alper Yücel, olmak üzere yazıhane alan firmaların yetkilileri katıldı. 

Toplantıda yazıhane ve peron dağılımları yapılırken son çalışmalar hakkında da bilgiler verildi. İSPARK yetkilileri Alibeyköy Terminali’ndeki çalışmaların 6 Ocak itibariyle bitirilmesinin hedeflendiğini, bu tarihten sonra firmaların terminalde hizmet verebileceğini açıkladı. 

Ulusoy-Varan Koordinatörü Mustafa Yıldırım da yaptığı açıklamada, terminalin son derece modern bir şekilde inşa edildiğini, İSPARK yönetiminin de sektörle sürekli diyalog halinde olduğunu belirterek, “Altyapısı ve hizmet şekli ile son derece modern bir terminal hizmete girecek. Yolcularımızın ve sektör mensuplarımızın kaliteli hizmet vermesine yönelik her türlü altyapı planlandı. Peronların sayısı firmalarımız için yeterli. Kimsenin endişe etmesine gerek yok” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159