Anadolu Bilişim ve Anadolu Isuzu, Akıllı Otopark uygulamasını hayata geçirdi

banner113

Müşterilerine rekabet üstünlüğü kazandırma vizyonuyla kurumsal çözümler geliştiren Anadolu Bilişim, otomotiv endüstrisinin global liderlerinden Anadolu Isuzu için Akıllı Otopark uygulamasını geliştirdi. SAP altyapısına entegre olan bir veritabanı uygulaması olan sistemle Anadolu Isuzu, imal edilen araçların otopark konumlarını ve stok verilerini dijital ortamda takip edebiliyor.

banner114
GÜNDEM 29.09.2015, 12:03 29.09.2015, 12:09 Taşıma Dünyası
Anadolu Bilişim ve Anadolu Isuzu, Akıllı Otopark uygulamasını hayata geçirdi
Türkiye’de bilişim hizmetlerinin öncüsü olma vizyonuyla müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiren Anadolu Bilişim, Türkiye’de otomotiv sektörünün öncü şirketi Anadolu Isuzu ile inovatif çözüm iş birliğini hayata geçirdi.
 
Anadolu Isuzu’nun satışa hazır araçları için hayata geçirilen projede, üretimden çıkıp otoparka alınan araçların lokasyonu kısa sürede tespit edilebiliyor. Anadolu Isuzu üretim tesisindeki  park alanlarında bulunan aracın yerinin Isuzu Akıllı Otopark uygulamasıyla tespit etmek kolaylaşıyor. Anadolu Isuzu’da kullanılan SAP ERP sistemiyle entegre çalışan el terminalleri aracılığıyla araçların hangi park adresinde olduğu görülebiliyor.
 
Anadolu Bilişim ve Anadolu Isuzu’nun koordineli çalışmasıyla 2 ay içinde canlı kullanıma sunulan projede entegrasyon, web uygulaması, terminal uygulaması ve test aşaması başarıyla tamamlandı. Anadolu Bilişim uzmanlığıyla geliştirilen Anadolu Isuzu Akıllı Otopark projesinin bir parçası olan web uygulaması ile günlük sevk işlemleri ve iş emirleri  aynı anda yürütülebiliyor. Anadolu Isuzu çalışanları hem sevk listesini sisteme yükleyebiliyor hem de terminal üzerinden bayilere sevk sürecini tamamlayabiliyor. SAP ERP entegrasyonuyla mevcut araç sayısı, faturalandırılmış araç sayısı ve park sahasının doluluğu ölçülebiliyor. Web tabanlı uygulama ile tüm mobil cihazlardan da raporlama ve süreç yönetimi, platform bağımsız olarak yapılabiliyor.
 
Anadolu Bilişim Kurumsal Uygulama Hizmetleri Direktörü Atakan Karaman:
“Türkiye’de bilişim hizmetlerinin öncüsü olmak için müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştiriyoruz. Fark yaratmak isteyen şirketlerin hızla e-dönüşümünü tamamlayarak iş uygulamalarında dijital süreçlere adım atması gerekiyor. Anadolu Bilişim olarak otomotiv sektörünün global liderlerinden Anadolu Isuzu için üretim aşamasını tamamlayan araçların takibini sağlayan inovatif veritabanı uygulamamızı hayata geçirdik. Anadolu Isuzu Akıllı Otopark uygulamasını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak canlı kullanıma sunduk. SAP altyapısına entegre çözüm projemizle Anadolu Isuzu, araçların yerlerini ve stok durumlarını dijital olarak kontrol edebiliyor. İşini geleceğe taşımak isteyen tüm kurumları Anadolu Bilişim çözümleriyle tanışmaya davet ediyoruz.”
 
Anadolu Isuzu Teknik Direktörü Hakan Özenç:
“Anadolu Isuzu olarak Türkiye’de rekabetin en yoğun olduğu sektörlerin birinde mücadele ediyoruz. Bu yoğun rekabet ortamında, müşteri memnuniyeti  temel felsefemiz olduğundan, gerek üretimde, gerek teslimatta hız bizim için çok önemli. Bu doğrultuda  Türkiye’nin en yeni ve modern tesislerinden birine sahip olmamızı yeterli görmedik ve özellikle üretimde kaliteye gösterdiğimiz hassasiyeti, üretimden çıkan araçların müşteriye zamanında teslim edebilmek gayesiyle Anadolu Grubunun bir diğer şirketi olan  Anadolu Bilişim ile yakaladığımız sinerjiyle bu güzel projeye imza attık. Sektörünün lider firmalarından biri olarak kaliteli ürün, kaliteli hizmet ve süreklilik odaklı çalışmalarımızı devamlı geliştiriyoruz, geliştirmeye de devam edeceğiz.‘’ 



Anadolu Bilişim Kurumsal Uygulama Hizmetleri Direktörü Atakan Karaman

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159