Astur Turizm’den 5 Safir, 15 Prestij yatırımı

banner113

Personel ve turizm taşımacılığının önde gelen firmaları arasında yer alan Astur Turizm 2019 yılında otobüs yatırımlarında tercihini Temsa yönünde kullandı. Firma filosuna 5 Safir Plus, 15 Prestij kattı.

banner114
GÜNDEM 30.05.2019, 13:08 30.05.2019, 13:15 Taşıma Dünyası
Astur Turizm’den 5 Safir, 15 Prestij yatırımı
Temsa’nın İstanbul  Otogarı’ndaki merkezinde düzenlenen törenle otobüsler Astur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş’a Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci tarafından teslim edildi. Astur Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Büyükdanabaş araç yatırımlarına yönelik Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. 

Temsa tercihi

35 yıldır taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Sinan Büyükdanabaş, “Firmamız İstanbul, Çorlu, Tekirdağ, Lüleburgaz, Çerkezköy de faaliyet gösteriyor. Filomuzda 300 ara bulunuyor. Bu araçların 150’i Prestij, 5’i Maraton, 5’i de Safir Plus. 2018 yılı sonunda 10 Prestij aldık. Bu yıl da 15 Prestij ve 5 Safir Plus yatırımımız oldu” dedi. Sinan Büyükdanabaş, Temsa otobüs yatırım tercihlerine yönelikte şu açıklamalarda bulundu: Araçların ilk alım maliyetinin avantajlı olması, düşük yakıt tüketiminin işletme maliyetlerine sağladığı katkılar ve Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sayın Sonat Demirci’nin bize gösterdiği yakın ilgi ve destek tercihimizin Temsa yönünde olmasını sağladı. Sayın Sonat Demirci’ye bizlere gösterdiği ilgi ve destekler için teşekkür ediyorum. Yeni yatırımlara yönelikte gelişmelere göre karar vereceğiz” dedi. 

Astur bizim iş ortağımız

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Sonat Demirci’de, Astur Turizm’in taşımacılık alanında 35 yıldır başarıyla hizmet verdiğini belirterek, “Sayın Sinan Büyükdanabaş hizmet sürecinde kalite ve güvenliğe büyük önem veriyor. Bu süreçte en iyi hizmeti verirken, işletme maliyetlerine de en çok katkıyı yapacak araçlara yönelik tercihte bulunuyor. Astur Temsa’nın en önemli iş ortakları arasında yer alıyor. Firmanın filosunun yarısından fazlasını Temsa markalı araçlar oluşturuyor. Buradan duyduğu memnuniyet de yeni yatırım tercihinde bizi öne çıkartıyor. Sadece satış sürecinde değil, satış sonrası süreçte de yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bende Sayın Sinan Büyükdanabaş’a Temsa tercihlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni araçların da hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi. 


Sinan Büyükdanabaş, Sonat Demirci


Koltuk arkası ekranlar Diamond oldu. Fuat Çağlar, Sinan Büyükdanabaş, Sonat Demirci

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159