Bahadır Özbayır Mercedes-Benz Türk’e veda etti

banner113

34 yıl önce şirkette çalışmaya başlayan 20 yıldır da satış bölümünde hizmet veren Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Bahadır Özbayır, 62 yaşında emekli olarak Mercedes-Benz Türk’e veda etti.

banner114
GÜNDEM 25.06.2018, 15:32 25.06.2018, 15:56 Taşıma Dünyası
Bahadır Özbayır Mercedes-Benz Türk’e veda etti
HABER: ERKAN YILMAZ - BARIŞ CAN BAŞKAN

34 yıl önce şirkette çalışmaya başlayan 20 yıldır da satış bölümünde hizmet veren Kamyon Pazarlama ve Satış Direktörü Bahadır Özbayır, 62 yaşında emekli olarak Mercedes-Benz Türk’e veda etti.

Bahadır Özbayır, emeklilik sürecine sektörel basınla da veda ederek başladı. 25 Haziran Pazartesi günü basınla bir araya gelen Bahadır Özbayır, 1986 yılında Aksaray’da kamyon üretiminin başladığını belirterek, “Ben projenin finansmanıydı, teşvikleriydi, son safhasına kadar çalıştıktan sonra şirkette kontroling bölümünü kurduk ve şirketin ilk kontrolinglerindenim. Uzun süre hesabını, kitabını yaptım, Aksaray’daki ürünlerini çalıştım. Çok zevkli bir dönemdi. Son 20 yılım ise satış tarafında geçti. Hep beraber izledik. Zor günlerimiz oldu, iyi günlerimiz oldu. Hepsinin üstesinden geldik. Birbirimizi anladık. 50 yılın 34 yılını şirkette geçirdik. Çok büyük bölümünü yaşamışım olarak görüyorum. Bu benim içinde bir gurur aynı zamanda. Şirketin de hafızasıyım özellikle kamyon konusunda. Endüstri mühendisliğinin tüm fonksiyonlarını yerine getirmiş, planlama, projelendirme, yönetim, finansman, satış pazarlama ile çok çeşitli kademelerde hedeflerimi gerçekleştirmiş olarak görüyorum. Kamyonlarımızın gelmiş olduğu noktadan gurur duyuyorum. Burada bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bana. Ben yine takip etmeye devam edeceğim” dedi. 

Geleceğe yönelik planlar 
Geleceğe yönelik bir planlama yapmadığını da ifade eden Bahadır Özbayır, “Hala kafamda bu ayı nasıl kapatacağız düşüncesi var. Sektörde bilgimize, becerimize ihtiyaç olduğu taktirde gönüllü bazda her türlü katkıyı vermeye hazırım. Operasyonel veya profesyonel bir çalışma hayatı henüz düşünmüyorum. Hepinize gösterdiğiniz dayanışma ve verdiğiniz destekler için çok teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin” dedi.       

Düzenlenen etkinlikte Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli bir çiçek demeti sundu. 






Bahadır Özbayır'ın veda buluşmasında kalabalık bir sektörel basın yanındaydı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159