Bakan Karaismailoğlu, karayolu ekipleriyle yeni yıla girdi

banner113

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “2021 yılında da vatandaşların yaşam kalitesini yükselten projelerle birlikte olacağız. Projelerimiz yeni yılda da artarak devam edecek. Yeni projelerin, yeni ihtiyaçların planlamalarını yapıyoruz. İnşallah 2021 yılı; hastalıkların, salgının olmadığı; büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak” dedi.

banner114
GÜNDEM 01.01.2021, 16:07 Erkan YILMAZ
Bakan Karaismailoğlu, karayolu ekipleriyle yeni yıla girdi

Yeni yılı Bolu’da görev başında karşıladıklarını ifade eden Bakan Karaismailoğlu, “Arkadaşlarımız nöbetteler, dört gözle bekliyorlar, yolları açık tutuyorlar. Herhangi bir sıkıntı yok. Ülkemizin her noktasında çalışan arkadaşlarımızla büyük emek veriyoruz. Bu geceyi, yeni yılın ilk günlerini arkadaşlarımızla görev başında karşılıyoruz. Büyük azim ve özveriyle çalışıyorlar, onlara minnettarız. İnşallah 2021'de bu sıkıntıları, hastalıkları bertaraf ederiz. Daha rahat, huzurlu, konforlu ve eski alışkanlıklarımıza döndüğümüz bir yıl olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Projeler yeni yılda artarak devam edecek

2021 yılında da vatandaşların yaşam kalitesini yükselten projelerle birlikte olacaklarını dile getiren Bakan Karaismailoğlu, Cumartesi günü Malatya-Elazığ arasındaki Kömürhan Köprüsü ve tünellerini açarak yeni yılın ilk açılışını gerçekleştireceklerini bildirdi. Projelerin yeni yılda da artarak devam edeceğine işaret eden Bakan Karaismailoğlu, “Kömürhan Köprüsü de kendi çapında dünyanın en özellikli, en büyük projelerinden bir tanesi. Hakikaten hem mühendislik hem de görsel açıdan çok değerli bir proje. Bunun gibi pek çok projeyi ülkemize kazandıracağız. Hepsini sıraya dizdik. Bir bir bitirip vatandaşımıza kazandırıyoruz. Yeni projelerin, yeni ihtiyaçların planlamalarını yapıyoruz. İnşallah 2021 yılı, bu hastalıkların, salgının da olmadığı çok daha rahat, büyük projeleri daha hızlı yaptığımız bir yıl olacak” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159