Galip Öztürk’e destek

banner113

Türkiye Otobüsçüler Konseyi, Galip Öztürk’ün yeniden yargılanması için destek bildirisi yayınladı.

banner114
GÜNDEM 31.10.2014, 19:27 31.10.2014, 19:32 Taşıma Dünyası
Galip Öztürk’e destek
Sektörünün sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve firma sahipleri ortak bir basın toplantısı düzenleyerek Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e destek açıklamasında bulundu. Sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Galip Öztürk’ün, paralel yapı kaynaklı bir operasyonun mağduru olduğunu belirterek yeniden yargılanması için kampanya başlatacaklarını söyledi.

Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, Tüm Otobüsçüler Federasyonu (TOF) Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, Uluslararası ve Yurtiçi Otobüsçüler Federasyonu (UYOF) Genel Başkanı İmran Okumuş ve firma sahipleri, 22 Ekim Çarşamba günü, TOFED Genel Merkezi’nde gerçekleştirdikleri ortak basın toplantısı ile Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e, yeniden yargılanması için destek açıklamasında bulundu. 

Galip Öztürk’ün sadece sektöre değil hayatın bütün alanlarına destek ve yardımcı olduğu ifade edilen açıklamada; Metro Turizm’i genç yaşta kuran Galip Öztürk’ün, Türkiye Otobüsçüler Federasyonu'nun (TOFED) kurucu başkanı olduğu,  Türkiye Otobüsçüler Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı  (TOSEV)  Mütevelli Heyeti Başkanı olduğu, Uluslararası Karayolu Yolcu Taşımacıları Birliği’nin (IPRU) kurulmasına öncülük ettiği; ayrıca Türkiye’nin dört bir yanında 30’u aşkın okul yaptırarak eğitimin hizmetine sunduğu, binlerce öğrenciye burs verdiği, kimsesiz çocuklara sevgi evleri yaptırdığı, bünyesindeki şirketlerde 30 bin kişiyi istihdam ederek onlara iş, ailelerine aş imkânı sunduğu vurgulandı. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159