Haydar Özkan'dan IRU'ya veda

banner113

Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Birliği (IRU) Bölge ve Ortadoğu Daimi Temsilcisi Haydar Özkan, 1 Mayıs 2005 tarihinden itibaren sürdürmekte olduğu bu görevinden, kariyerini iş dünyasında devam ettirmek gayesiyle 1 Temmuz 2015 tarihinde geçerli olmak üzere ayrıldı.

banner114
GÜNDEM 30.06.2015, 14:56 30.06.2015, 15:04 Taşıma Dünyası
Haydar Özkan'dan IRU'ya veda
2000-2005 yılları arasında Uluslararası Nakliyeciler Derneği'nde İcra Kurulu Üyeliği ve Başkan Yardımcılığı, 2002 - 2012 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu'nda Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Haydar Özkan, UND'nin liderliğinde 2002 yılında kurulan Karadeniz Ekonomik İşbirliği Kara Taşıma Dernekleri Birliği (BSEC-URTA)'nın Genel Sekreterliği görevini ise 2017 yılı sonuna kadar üstlenmeye devam edecek.
 
Yukarıdaki görevlerinin yanısıra 2008 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe de aktif olarak çalışmalar yapan Haydar Özkan'ın gelecekte bu konudaki çalışmalara daha fazla ağırlık vereceği öğrenildi.
 
Bununla beraber Özkan, Türkiye'nin Orta Asya, Ortadoğu, Afrika ve Avrupa arasındaki merkezi konumunun güçlendirilmesi ve bölgesel ve uluslararası yeni projeler oluşturulması ve stratejiler geliştirilmesi için bilgi ve birikimlerini başta BSEC-URTA, UND ve TOBB olmak üzere başlıca ulusal ve bölgesel kurum ve kuruluşlarla paylaşmaya devam edecek.
 
Haydar Özkan'dan boşalan IRU Bölge ve Ortadoğu Daimi Temsilciliği görevine ise 1 Temmuz 2015'den başlayarak Kadri Özen'in getirileceği bildirildi.
 
Kadri Özen, son dönemi Coca-Cola şirketinde üst düzeyde olmak üzere kariyeri boyunca muhtelif uluslararası kurum ve kuruluşlarda idari ve mali konularda, uluslararası işbirlikleri ve medya ilişkileri konularında üst düzey yöneticilik yaptı.
 
IRU'dan yapılan açıklamada Türkiye'nin IRU'nun Avrupa, Asya, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ortadoğu bölgelerine yayılması için merkezi bir konumda bulunduğunun altı çizilerek IRU Bölge ve Ortadoğu Daimi Temsilciliği'nin bu gerçeğin bilinciyle IRU'nun stratejik hedef ve önceliklerinin bölgeye sunulması sürecinde çok önemli bir görevi üstlenmeye devam edeceği belirtildi.
 
Taşıma Dünyası olarak hem Haydar Özkan hem de Kadri Özen'e başarılar dileriz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159