IPRU’da Genel Kurul hazırlıkları başladı

banner113

IPRU Genel Başkanı Fatih Tamay, Başkan Yardımcısı Birol Özcan ve Genel Sekreter Mevlüt İlgin, genel kurul hazırlıklarına yönelik Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

banner114
GÜNDEM 02.10.2017, 09:22 02.10.2017, 09:30 Taşıma Dünyası
IPRU’da Genel Kurul hazırlıkları başladı
IPRU heyeti, ilk olarak Başbakanlık Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığını ziyaret etti. IPRU heyeti, burada TİKA Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Birol Çetin ile bir araya geldi; ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Atlas ve Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Saim İlçioğlu ile görüşmelerde bulundu. 

TİKA’dan tam destek 

Ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan IPRU Başkanı Fatih Tamay, “TİKA Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Birol Çetin’den, TİKA’nın IPRU’ya yönelik desteklerini aldık, genel kurulumuza katılacaklar. Hem burada hem de yurtdışındaki örgütlenme çalışmalarında destek verecekler. Daha sonra Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Şaban Atlas ve Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Saim İlçioğlu’nu ziyaret ettik. İkisinden de gerekli destekleri aldık. Hem genel kurulla ilgili hem bundan sonraki çalışmalarla ilgili yanımızda olduklarını ifade ettiler. Üç görüşmemizde çok sıcak karşılanmak bizleri de mutlu etti. Ulaştırma Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ı da genel kurulumuza davet ettik. Bir aksilik olmazsa Sayın Bakan da genel kurulumuza katılacak. Şu anda Ekim’in son haftası veya Kasım’ın ilk haftasında genel kurulumuzu gerçekleştirmek için tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi. ■


Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Atlas ziyaret edildi.


Karayolu Düzenleme Genel Müdürü Saim İlçioğlu ile görüşüldü.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159