Kartal ailesinin acı kaybı

banner113

TOFED Kurucu Üyesi ve TOFED Yüksek İstişare Konseyi Üyesi Vangölü Turizm Sahibi, sektörün duayen ismi Necip Kartal’ın ağabeyi Fevzi Kartal son yolculuğuna uğurlandı.

banner114
GÜNDEM 14.01.2019, 12:59 14.01.2019, 13:34 Taşıma Dünyası
Kartal ailesinin acı kaybı
Eski milletvekili ve Cumhuriyet Senatörü Avukat Fevzi Kartal 96 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhum Fevzi Kartal, İstanbul Florya Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Hoşdere Mezarlığı’na defnedildi. Sektörün duayen ismi Necip Kartal, başsağlığı dileklerini sağlık durumu nedeniyle araç içinde kabul etti. Fevzi Kartal’ın son yolculuğuna uğurlayanlar arasında HDP Eş Genel Başkanı ve Iğdır.

Milletvekili Pervin Buldan, eski milletvekili ve HDP Muş Belediye Başkan Adayı Sırrı Sakık ve CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, Sektörün duayen ismi Mehmet Özcan, TOFED Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, Genel Sekreter Mevlüt İlgin, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Otobüs Pazarlama ve Satış Direktörü Alper Kurt, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, TOSEV Başkanı ve Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ile çok sayıda sektör mensubu da bulundu. 

Taşıma Dünyası olarak, Fevzi Kartal’a Allah’tan rahmet ve Kartal ailesine başsağlığı diliyoruz. ■




 









Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159