Konyaspor’un tercihi Mercedes Travego

banner113

Spor Toto Süper Ligin flaş takımı Konyaspor’un tercihi Mercedes-Benz Türk’ün yeni otobüsü Travego oldu.

banner114
GÜNDEM 15.03.2016, 18:15 15.03.2016, 18:18 Taşıma Dünyası
Konyaspor’un tercihi Mercedes Travego
Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Akyol, Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır ve otobüs sektörünün tecrübeli ismi Yatırım Danışmanı Tamer Celkan, Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Genel Menajer Önder Sami Güven ve Başkan Yardımcısı Mustafa Oral ile bir araya geldiler.

Yapılan görüşmede Süper Ligin başarılı takımı Konyaspor’un tercihi Mercedes-Benz’in yeni Travego otobüsü oldu. Çiçek Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Okay Tınkır, Konyaspor’un bu yıl Süper Ligde gösterdiği başarıdan gurur duyduklarını ve Çiçek Turizm olarak bu başarıya katkı ve destek sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Çiçek Turizm ve  Mercedes-Benz Türk Bayii Bayraktarlar Merkon Otomotiv’e verdikleri destekler için teşekkür etti. Bayraktarlar Merkon Otomotiv Genel Müdürü Mehmet Akyol da, “özel tasarımla kulübe teslim edilecek yeni Travego aracımızın tüm spor camiasına sonra Konyaspor’a ve Konyaspor sevdalılarına hayırlı olmasını dileriz. Bu yıl büyük başarılara imza atan Konyaspor’umuzun  hedeflerine yeni aracımızla katkı sağlayacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.”    

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159