MAN 2020’yi değerlendirdi ve 2021 beklentilerini açıkladı

banner113

Man Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş yöneticileri; Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara Otobüs Satış Direktörü Can Cansu, İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu, Hafif Ticari Araç Ülke Satış Müdürü Cumhur Kutlubay 2020 yılını değerlendirdi ve 2021 beklentilerini 21 Aralık Pazartesi günü düzenlenen online basın toplantısı ile açıkladılar.

banner114
GÜNDEM 22.12.2020, 10:12 23.12.2020, 12:47 Erkan YILMAZ
MAN 2020’yi değerlendirdi ve 2021 beklentilerini açıkladı

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş. Kamyon Satış Direktörü Serkan Sara:“Pandemi sürecinde ilk dalgayı atlattıktan sonra, özellikle lojistik sektöründe artan talebe hızlı bir şekilde cevap verdik. Mart ayında %7,6 olan çekici segmentindeki pazar payımızı Ağustos ayında %8,9’a çıkardık. Ağır ticari araç pazarında, ‘International Truck of the Year 2021 - Yılın Kamyonu’ ödülüne layık görülen MAN TGX aracımız başta olmak üzere yeni ürün yelpazemizle önümüzdeki yılda da büyümeye ve pazar payımızı artırmaya devam edeceğiz. Yıl 17 bin 500 adetlik bir kamyon pazarı ile kapatıyoruz. 2021 yılında ise beklentimiz bunun 20 bin adetlere ulaşması.”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Direktörü Can Cansu: “2018‘de dünya lansmanı yapılan ve büyük beğeni toplayan yeni MAN Lion’s Coach ile NEOPLAN Tourliner seyahat otobüsleri, şu anda sektördeki en genç ve en yeni tasarımlı seyahat otobüsleri 2020 yılında Ankara’dan Tunceli’ye, Artvin’den Muğla’ya, Giresun’dan Aksaray’a, Amasya’dan Malatya’ya, Bursa‘dan Diyarbakır‘a, İstanbul‘dan İzmir’e, Şanlıurfa’ya Türkiye’nin tüm bölgelerine, bireysel veya filo satışı olarak,99 adet seyahat otobüsü sattık. Bu süreçte farklı firmalara ve bazı bölgelere ilk defa seyahat otobüsü satışı yaptık. 2020 yılı 530 adet seviyelerinde kapanıyor. 2021 yılındaki beklentimiz de 500 adet seviyesinde bir otobüs pazarı

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. İkinci El Satış Direktörü Aydın Yumrukçal: “MAN TopUsed, 2. el araçlarda başlangıç yaşına bakılmaksızın 36 ay ve 1.100.000 kilometreye kadar uzatılmış garanti hizmeti sunmaya başladı. Verdiğimiz bu hizmet pazarda bir ilk oldu. Bununla, MAN müşterileri, 2. el araçlarda da sıfır araç sahibi olmuş gibi aracın geçmişine güvenme, geleceğine de güvenle bakabilme imkanına sahip oldular.”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Şinasi Ekincioğlu; “MAN servisleri olarak, yoğun COVID-19 önlemleri altında, yurt çapında kesintisiz hizmet vermeyi sürdürdük. Yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğümüz müşterilerimizin çalışmalarının aksamaması için; yedek parçadan bakım ve onarıma kadar tüm gereksinimlerini sistemli ve özverili bir ekip çalışmasıyla karşıladık”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Hafif Ticari Araç Ülke Satış Müdürü Cumhur Kutlubay; “2020 yılında tüm gücümüzle mevcut ve yeni müşterilerimize destek olmaya odaklandık. Bu kapsamda; 2. el araç, takas imkanları, cazip ödeme kolaylığı sunan esnek finans modelleri, satış sonrası hizmetlerde uzatılmış garanti ve avantajlı bakım paketleri tekliflerimiz ile müşterilerimizin yanında olmaya çalıştık.”

Her ürün grubuna yönelik MAN yöneticilerinden özel açıklamalar devam ediyor

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159