banner69

Milli Takım Otobüsünün ekranları Diamond

banner113

Mercedes-Benz Türk’ün Türkiye Futbol Federasyonu’na tahsis ettiği filonun içinde bulunan ve milli takımımızı taşıyacak olan otobüsün koltuk arkası ekranları Diamond marka oldu.

banner114
GÜNDEM 07.10.2019, 18:02 07.10.2019, 18:06 Taşıma Dünyası
Milli Takım Otobüsünün ekranları Diamond
Mercedes-Benz Türk, 23 yıldır  aralıksız olarak sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu ve Milli Futbol Takımı Ana Sponsorluğu’nu 2023 yılına kadar uzattı. 

Sponsorluk kapsamında 92 araçtan oluşan dev filo Türkiye Futbol Federasyonu’na tahsis edildi. Tahsis edilen araçlar arasında yer alan Travego otobüsün koltuk arkasını ekranların da tercih Diamond oldu. 

Filonun teslimine yönelik törene Diamond Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Çağlar ve Diamond Şirket Direktörü Kubilay Çağlar da katıldı.  Milli takımı taşıyacak otobüsün koltuk arkası ekranlarının Diamond olmasından dolayı gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirten Fuat Çağlar, “Milli takımımı taşıyacak otobüste ürünlerimiz tercih edildi. Futbolcularımızın ve teknik ekibimizin üst düzey konfora sahip olan Travego otobüste seyahat sırasında Diamond ekranlarımızla keyifli anlar yaşayacağına inanıyoruz.  Ayrıca milli takımımıza Euro 2020 elemelerinde Arnavutluk ve Fransa maçlarında da başarılar diliyoruz” dedi.   

Diamond Şirket Direktörü Kubilay Çağlar da yaptığı açıklamada, Türk Milli Futbol Takımı’nın Euro 2020 yolculuğunda kendilerinin de büyük bir heyecan duyacaklarını belirterek, “Bu süreçte Diamond ekranlarımızın futbolculara eşlik edecek olması, seyahat sürecinde keyifli anları bizim ekranlarımızla yaşayacak olmaları bizi de ayrıca heyecanlandırıyor. Bende milli takımımıza bu yolculukla başarılar diliyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159