Mustafa Özdalgıç Pamukkale Turizm’e veda etti

banner113

2010 yılından beri Pamukkale Turizm’in Genel Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Özdalgıç, çalışanlara gönderdiği veda yazısı ile görevinden ayrıldığını belirtti.

banner114
GÜNDEM 29.09.2020, 21:29 30.09.2020, 16:48 Erkan YILMAZ
Mustafa Özdalgıç Pamukkale Turizm’e veda etti

Uzun yıllardır sektörde profesyonel yönetici olarak çok başarılı hizmetlerde bulunan Mustafa Özdalgıç, sırasıyla Nilüfer Turizm, Metro Turizm ve son olarak da Pamukkale Turizm’de genel müdürlük görevlerinde bulundu.  Sektörün en önde gelen profesyonel yöneticileri arasında yer alan Mustafa Özdalgıç, bugün çalışanlara gönderdiği mesaj ile kendi isteği ile görevinden ayrıldığını belirtti. Mustafa Özdalğıç'ın veda mesajında verdikleri destekler için hem şirket yönetim kurulu üyelerine tek tek, hemde tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.  

Pamukkale Turizm'de ikinci veda

Pamukkale Turizm Finans Direktörü Engin Özvarol da şirkete veda eden ikinci isim oldu. Engin Özvarol şirketten ayrıldığını çalışanlara gönderdiği veda mesajı ile duyurdu.Veda mesajı şu şekilde; "2012 Eylül ayındah itibaren görev yapmakta olduğum finans direktörlüğü görevim yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aldığımız ortak karar gereği 30 Eylül 2020 tarihi itibariyle sona eriyor.  Birlikte geçirdiğimiz dönem içinde şahsıma göstermiş olduğunuz sabır, ilgi, sevgi ve saygı için başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar, sizlerin ve Pamukkale ailesinin bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunuyorum" 

Yorumlar (4)
Irfan KORKMAZ 4 yıl önce
Dere geçilirken at değiştirilmez mustafa bey . Bu koca şirketi bu hale getireceksin sonra hadi eyvAllah diyeceksin yok böyle bir dünya.
Zararın neresinden dönülürse kâr dır derler
En azından pamukkale için büyük bir kâr dır
Tamerkekilli 4 yıl önce
Nilüfer turizm kayyuma devredilmişti.seferlwri nasıl şu anda belli değil. Ben profosyonel olarak çok başarılı bulmuyorum. Ayrıca zor günler geçiren yönetim kurulunun otobüs alımında, seferlerde ekspres düzenlemesinde, şehirlere yeni sefer düzenlemesinde hatalar yaptığını düşünüyorum.
V.amiri 4 yıl önce
Çok iyiliğini gördüm Allah razı olsun ayağının ucuna daş değmesin Sağlığına herzaman duacıyım Yoluda bahtıda açık olsun daha düne kadar kimse izmir denizli haricinde pamukkalenin ismini bile bilmezdi mustafa bey sayesinde tüm dünya pamukkaleyi tanıdı nankörsün Pamukkale mustafa bey değil pamukkale kaybetti
Ömer efe 7 ay önce
Mustafa ozdalgic abime öncelikle saygılarımı sunuyorum.mustafa bey işinde de sosyal yasamindada çok sevilen ve saygı duyulan bir insandır ayrıca dürüstlüğü ve dogruluguylada öne çıkan bir abimizdir kendisini gerçekten çok severim .Allah onun işini gücünü rast getirsin. Gariban babası.
banner117
15
açık
banner159