Özel Halk Otobüsçüleri darbeye karşı

banner113

İstanbul Özel Halk Otobüsleri şirket Başkanları yaptıkları ortak açıklamada, demokrasiye ve millete karşı teşebbüs edilen darbe girişimini şiddetle lanetlediklerini ve kınadıklarını belirterek bu hain teşebbüsün Aziz Türk Milletinin dik ve kararlı duruşu neticesinde bertaraf edildiğini ifade ettiler.

banner114
GÜNDEM 18.07.2016, 17:22 18.07.2016, 17:30 Taşıma Dünyası
Özel Halk Otobüsçüleri darbeye karşı
İstanbul Özel Halk Otobüslerini temsilen, ÖZULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Göksel OVACIK, Yeni İstanbul Halk otobüsleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Beşir, İstanbul Halk Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altuntaş, Mavi Marmara A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Gürler ve Öztaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tekin, yayınladıkları mesajda; “amacı ve gerekçesi ne olursa olsun, kaynağını demokrasi ve millet iradesinden almayan hiçbir girişim ve oluşumu kabul etmiyor ve ret ediyoruz” dediler.

Ülkemizde daha önce birçok kez yaşanan darbe veya darbeye teşebbüs hareketleri Ülkemize hiçbir fayda sağlamadığı gibi tam aksine hem ekonomik olarak geriye götürmüş hem de toplumsal huzur ve barışı bozmuştur. 

Yaşadığımız bütün acı tecrübelere rağmen, son yapılan darbe girişimi, demokrasiye inanmış aziz milletimizin dik duruşu ve direnmesi ile püskürtülmüş ve teşebbüste bulunan hainlere gerekli ders verilmiştir. 

Özel Halk Otobüsleri Camiası olarak bu hain teşebbüse, Milletimizle birlikte karşı koyarak demokrasimize, Cumhuriyetimize ve irademize sahip çıktık, Millet iradesi üzerinde başka bir irade olmayacağını bütün dünyaya gösterdik ve kararlılığımızı ortaya koyduk. 

Özel Halk Otobüsleri olarak gerekçesi ve amacı ne olursa olsun demokrasimize, cumhuriyete ve millete karış düzenlenen bu hain girişimi şiddetli bir şekilde lanetliyor ve kınıyoruz. Cumhuriyete, millet iradesine ve demokrasimize sahip çıkmak amacıyla aziz milletimizin gösterdiği kutlu direnişe destek amacıyla, 2100 Özel Halk Otobüsüyle, demokrasi ve demokrasi nöbetini tutmak için meydanlara inen vatandaşlarımızı toplanma alanlarına ücretsiz taşıdık. 

‘Demokratik, laik bir hukuk devleti olan ülkemizin bölünmez bütünlüğüne, Cumhuriyetimize ve Halkımızın iradesine yönelik yapılan hain saldırıları şiddetle kınıyor, daima karşı olacağımızı ilan ediyor, bu saldırılarda hayatını kaybeden demokrasi şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyor, yüce Allahtan yüce milletimizin bir daha böylesine acı olayları yaşamamasını temenni ediyoruz’.
Yüce Milletimize saygılarımızla arz ederiz.

İSTANBUL ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159