Plaka tahdidi, kademeli saat ve UKOME’de temsiliyet

banner113

İTO Meclis, 22.Komite Üyesi ve İstanbul Taşımacılar Birliği İSTAB Başkanı Turgay Gül, Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a servis sektörünün taleplerini iletti.

banner114
GÜNDEM 19.02.2019, 15:44 19.02.2019, 16:04 Taşıma Dünyası
Plaka tahdidi, kademeli saat ve UKOME’de temsiliyet
İstanbul Ticaret Odası’nı ziyaret eden Binali Yıldırım meslek komitesi üyeleri ile bir araya geldi. İTO Meclis, 22.Komite Üyesi ve İstanbul Taşımacılar Birliği İSTAB Başkanı Turgay Gül, Yıldırım’a servisçilerin üç talebiyle ilgili görüşlerini aktardı. 

Servisçinin öncelikli üç talebi  

Turgay Gül
yaptığı konuşmada şunları söyledi: İstanbul Ticaret Odası olarak UKOME’de temsiliyet konusunda yıllardır süren bir sıkıntımız var. Bizde o masa etrafında olursak, işimizle ilgili kararlar alınırken fikirlerimizi ifade edebilirsek daha doğru kararların alınmasına yön vermeyi de sağlayabiliriz. Yıllardır dile getirdiğimiz kademeli saat projemiz var. Kademeli saat uygulaması İstanbul trafiğinin rahatlamasına da çok önemli bir katkı sağlayacak. Bu projenin hayata geçirilmesi için desteklerinizi bekliyoruz. İstanbul’da hizmet veren 60 bin servisçinin çok büyük bir beklentisi de 40 ilde uygulanan plaka tahdidinin İstanbul’da hayata geçmesi. Bu konuda da desteğinizi bekliyoruz” dedi.  

Sorunlarınızla ilgili düşüncelerimiz var

Binali Yıldırım da Turgay Gül’ün dile getirdiği taleplere yönelik yaptığı açıklamada, “İlettiğiniz taleplerin hepsiyle ilgili düşüncelerimiz var. Oturup konuşacağız. Servis araçlarının talebi var, taksilerin talebi var. Diğer taşımacılar var. Bütün bunlarla ilgili hak kaybına uğramadan ortak bir zeminde birlikte çözümler getireceğiz. Sorununuzu görmezden gelmeyeceğiz, gözümüzü kapatmayacağız. Ama takdir edersiniz ki, burada dosyayı açmadan, incelemeden ‘şöyle yapacağım, böyle yapacağım’ demem hemen size haksızlık olur, hem de inandırıcılığım sorgulanır” dedi.  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159