RS Servis'ten sağlık çalışanlarına destek!

banner113

Mayıs ayı sonuna kadar tüm sağlık çalışanları için, Sağlık Bakanlığı onaylı ozonla dezenfeksiyon hizmeti ücretsiz veriliyor. Aynı zamanda hasar onarımı ve mini onarım hizmetlerinde de yüzde 15 işçilik indirimi sağlanıyor.

banner114
GÜNDEM 08.05.2020, 13:22 09.05.2020, 01:22 Taşıma Dünyası
RS Servis'ten sağlık çalışanlarına destek!

RS Servis, ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde, kutsal bir görev üstlenen sağlık çalışanları için destek vermeye devam ediyor. RS Servis CEO'su Ünal Ünaldı "Bizler için kendi hayatlarını ortaya koyan sağlık emekçilerine ne kadar teşekkür etsek az. Bu zor günlerde hem kendilerini hem de ailelerini maksimum koruma altına almak ve sahip olduğumuz imkanlarla her konuda destek vermek bizlerin vefa borcudur" dedi.




Tüm dünyayı olduğu gibi Mart ayı itibariyle Türkiye'yi de etkisi altına alan virüs salgını mücadelesinde, kahramanca çalışan sağlık emekçileri için bir destek de RS Servis'ten geldi. RS Servis tarafından haftalardır yoğun bir şekilde mücadele veren sağlık çalışanlarının gündelik olarak kullandığı araçları için Mayıs ayı sonuna kadar, Sağlık Bakanlığı onaylı, tüm küf, mantar, bakteri ve virüslerin yüzde 99,9'unu yok eden ozonla dezenfeksiyon hizmeti ücretsiz veriliyor.



Araç onarım hizmetlerinde yüzde 15 işçilik indirimi


Ayrıca hasar onarımı ve mini onarım hizmetlerinde de kendilerine yüzde 15 işçilik indirimi tanımlanıyor. RS Servis CEO'su Ünal Ünaldı konu ile ilgili olarak "Sağlık çalışanlarımız, içinde bulunduğumuz salgın sürecinde yeri geliyor, evlerine dahi gitmeden ailelerinden uzakta, haftalarca çalışmak durumunda kalıyorlar. Bizler için kendi hayatlarını ortaya koyan sağlık emekçilerine ne kadar teşekkür etsek az. Bu zor günlerde hem kendilerini hem de ailelerini maksimum koruma altına almak ve sahip olduğumuz imkanlarla her konuda destek vermek bizlerin vefa borcudur" dedi.
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159