Servisçi için tahditte yine hüsran

banner113

13 Ocak 2016 AKOM Binası’nda gerçekleştirilen UKOME Toplantısı’nda plaka tahdidine yönelik yine bir karar çıkmadı. Belediye yetkilileri tarafından belgelendirme teklifi yapıldı. İtirazlar üzerine teklif, geri çekildi.

banner114
GÜNDEM 13.01.2016, 19:13 16.01.2016, 15:58 Taşıma Dünyası
Servisçi için tahditte yine hüsran
HABER - CANER ÖZCAN

13 Ocak 2016 AKOM Binası’nda gerçekleştirilen UKOME Toplantısı’nda plaka tahdidine yönelik yine bir karar çıkmadı. Belediye yetkilileri tarafından teklifi yapıldı. İtirazlar üzerine teklif, geri çekildi. 

Servis taşımacılığının düzenlenmesine yönelik teklif maddesinin yer aldığı UKOME Toplantısında plaka tahdidine yönelik bir karar çıkmadı. Toplantı sonrasında İSAROD Başkanı Hamza Öztürk ve İSTAB Başkanı Ahmet Karakış Taşıma Dünyası’na kısa bir açıklamada bulundular. 

Başladığımız yerdeyiz

İSAROD Başkanı Hamza Öztürk: Yine başladığımız yerdeyiz. Hiçbirşey yok.  İçeride bir düzenleme ve teklifi geldi. Bizde İTO, TŞOF, birlik, esnaf odaları ve esnaf olarak görüşümüzü bildirdik; Tahdit haricinde hiçbir çalışmanın bizim için geçerliliği yoktur” dedik.

Belgelendirmenin bir detayı yok, bakmadık. Belgelendirmeye yönelik içeriğini kimse açmadı. ‘Belediye Başkanı ile görüşüp, bir dahaki toplantıda bilgi vereceğiz” denildi. 

Belgelendirme teklifi geldi, geri çektiler

İSTAB Başkanı Ahmet Karakış: UKOME Toplantısında servis taşımacılığı gündemde vardı. Fakat maalesef bir sonuç çıkmadı. Farklı bir teklifler oldu. Ama biz kesinlikle Türkiye’de illerde nasıl uygulanıyorsa o şekilde bir tahdit olduğu takdirde, biz bunu destekleyeceğimizi ve kabul ettiğimizi söyledik. Dolayısı ile onların önerdiği şekilde bir kabulümüz olmadı. Belediye Başkanı ile konuşulup, tekrar değerlendirilecek. Önümüzdeki UKOME toplantısına tekrar gelecek. Toplantıda den bahsedildi, biz kabul etmedik. Yeniden değerlendirilecek. Hiçbir içerik açıklanmadı. ‘Biz tahdit istiyoruz, tahdit dışında hiçbir şeyi kabul etmiyoruz” dedik. Zaten kabul etmeyince onlarda vazgeçti ve geri çektiler. İnşallah olacak. Olacağını düşünüyoruz.  

Yorumlar (1)
Yesukay 8 yıl önce
Cumhurbaşkanımız söz verdi, kadir toppaş alt yapiti bunun icin hazirliyoruz 1-2 ay sabır dedi, ukame yetkilileri zaten kabul edilmeyecegi bilinen baska bi öneriyle geldi.şaka gibi bişey sanki her biri farkli bi ülkeden gelmis biebirleeinden haberleri yok ya da esnafla dalga geçiliyor.ayiptir ayip.sabrimiz da bir yere kadar..
banner117
15
açık
banner159