“Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni”

banner113

Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği “Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni” İTÜ ARI Teknokent'te yapıldı.

banner114
GÜNDEM 25.12.2017, 11:53 25.12.2017, 12:30 Taşıma Dünyası
“Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni”

İTÜ ARI Teknokent'te düzenlenen, Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği, sektörün kanaat liderlerinin bir araya geldiği, spiker ve sunucu Zeynep Özdemir’in sunduğu “Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni”nde, sektörün önde gelen federasyon, firma yöneticileri ile Malatya, Kayseri, Kocaeli ve Edirne Belediyesi ulaştırma yöneticileri bir araya geldi. Şehirlerarasından turizme, servisten kentiçine sektörün önde gelen yöneticilerinin katıldığı törende, Ulaştırmada Teknolojik Çözümler adlı panelin ardından, Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Başarılı Kurum Ödülü ile Akıllı Ulaşım Sistemleri Başarılı Kurum Ödülü sahiplerini buldu. Etkinlikte ayrıca Edirne Belediyesi Ulaştırma Müdür Vekili Gökhan Göç; Bilgi ve Deneyim Paylaşımı Projesi kapsamında, Edirne’de gerçekleştirdikleri başarılı uygulamaları ile ilgili bir sunum yaparak sektör yöneticileriyle paylaştı.


Etkinliğe, TOBB Sektör Meclisi Başkanı ve TOF Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, TÖHOB Genel Başkanı İsmail Yüksel, UITP Başkan Yardımcısı ve Kayseri Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanı Zeki Soyak, Edirne Belediyesi Ulaşım Müdür Vekili Gökhan Göç, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Semih Özmeriç, Aydın Özel Halk Otobüsçüleri Başkanı Okan Yalçın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Garaj Amiri Metin Gerginci, TOF Genel Başkan Vekili Tahsin Yücefer, TOF Başkan Yardımcısı İbrahim Artırdı, TOFED Başkan Yardımcısı İrem Bayram, TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, İSTAB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Uludağ, İstanbul Özel Halk Ulaşım Başkanı Naci Yağız, Başkan Vekili Adil Evren, Ereğli Toplu Ulaşım Başkanı Faruk Deniz, üretici firma yöneticileri, Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk ve sektörün önde gelen yöneticileri katıldı.


Panelde, ikinci ve üçüncü kuşak temsilcileri, hedef ve vizyonlarını paylaştı. Konuşmalar katılımcılara sektörün geleceği emin ellerde kanısını oluşturdu.  
Panelin moderatörlüğünü, UITP Başkan Yardımcısı Kayseri Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu yaparken, Philips Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Selin Türkmenoğlu, Samsung Mobil Servis, Çözüm ve Dijital İçerikler Direktörü Seval Üçler, Intel Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Nesnelerin İnterneti Teknik Direktörü Cem Vedat Işık konuşmacı olarak düşüncelerini aktardı. ■


“Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” Başarılı Firma Mesnevi Turizm
Sektörde toplumsal cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek ve firmaların, sivil toplum kuruluşlarının bu yönde projelerini, girişimlerini artırmaya yönelik olarak, Otokar öncülüğünde tüm aktif federasyonların katılımıyla başlatılan 'Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyoruz' mottolu projede, başarılı firma ödülü Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk’e takdim edildi. Öztürk, ödülü, Otokar Satış Yöneticisi Tanju Paker, İSTAB Yönetim Kurulu Üyesi Metin Uludağ, TOFED Başkan Yardımcısı İrem Bayram, UITP Başkan Yardımcısı ve Kayseri Ulaşım AŞ Genel Müdürü Feyzullah Gündoğdu, Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Kemal Karayormuk ve Ekrem Özcan'ın elinden aldı. 



“Akıllı Ulaşım Sistemleri” Başarılı Kurum: Malatya Büyükşehir Belediyesi
Ulaşımı destekleyen gelişmiş bilgi ve iletişim teknoloji uygulamalarını, hareketliliği ve güvenliği artırarak hayata geçiren kurumları sektörde öne çıkarmak, bu uygulamaların farkındalığını artırmak ve paylaşımını artırmak amacıyla başlatılan Akıllı Ulaşım Sistemleri Başarılı Kurum Ödülü Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Daire Başkanı Zeki Soyak; TOBB Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, Philips Strateji ve İş Geliştirme Direktörü Selin Türkmenoğlu, Ulaştırma Platformu Koordinatörleri Ekrem Özcan ve Kemal Karayormuk'un elinden aldı. 


Edirne Belediyesi Ulaştırma Müdür Vekili Gökhan Göç; Bilgi ve Deneyim Paylaşımı Projesi kapsamında, Edirne’de gerçekleştirdikleri başarılı uygulamaları ile ilgili bir sunum yaparak sektör yöneticileriyle paylaştı.

Sektörün En Prestijli Ödülleri 
Otokar Servis, Isuzu Turizm, Temsa Kentiçi ve Hankook Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförleri olmak üzere toplam 4 kategoride Ayın Kaptan Şoförü ödülleri verildi. Ödül alan kaptanlar şu isimlerden oluşuyor: 


Hankook Şehirlerarası Ayın Kaptan Şoförü:
− EBUBEKİR ÖZTUNÇ – BESTVAN TURİZM
− HALİL ALAGÖZ – ASTOR TURİZM
− REŞAT SÖNMEZ – METRO TURİZM


Şehirlerarası Kaptan ödülüne layık görülen BESTVAN TURİZM kaptanı EBUBEKİR ÖZTUNÇ ailesi ve çocukları ile birlikte gelmişti törene. BESTVAN TURİZM Genel Müdürü İREM BAYRAM kaptan ve ailesi ile birlikte.


Isuzu Turizm Ayın Kaptan Şoförü:
− MEHMET AKKOYUN – AKKOYUN TOUR
− AHMET GEZER – GEZER TUR
− SONER AYDIN – ENES TURİZM


Otokar Servis Ayın Kaptan Şoförü:
− LEVENT ERDOĞAN – ÖZ ULUDAĞ TURİZM
− MURAT UZUNLAR – VİTRİN TURİZM
− ÖMER ARSLAN –  SEZİN TURİZM


Temsa Kentiçi Ayın Kaptan Şoförü:
− MESUT DEMİR – İETT
− UMUT VARIŞLI – İSTANBUL ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ
− EREN KARADAŞ – KOCAELİ ULAŞIMPARK 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159