banner69

Ulusoy-Varan yeniden yapılanıyor

banner113

Varan Turizm’in seferlerini durdurduğuna yönelik, hafta içinde ulusal medyada çıkan haberlere yönelik Ulusoy-Varan Turizm CEO’su İmran Okumuş, Taşıma Dünyası’na özel bir açıklamada bulundu.

banner114
GÜNDEM 15.01.2016, 13:15 15.01.2016, 14:40 Taşıma Dünyası
Ulusoy-Varan yeniden yapılanıyor
Ulusoy-Varan olarak yeniden bir yapılanma süreci yaşadıklarını belirten İmran Okumuş, “Varan yeniden yapılanıyor. Daha iyi şekilde yoluna devam edecek. Hiçbir şekilde seferleri durmadı. Basında çıkan, çok yanlış bir haber. Bu haberi kim yaptı, nasıl yaptı, kimden bilgi aldı bilmiyorum, ama ne gazetecilik etiğine, ne insanlık etiğine yakışır. Türkiye’nin 80 yıllık markasına bu şekilde davranmak, özel teşebbüse ciddi şekilde zarar vermektir. Bu haberi söyleyeni de, bunu yazanı da kınıyorum. Varan normal seferlerine devam ediyor. Varanla ilgili yapılanmamız var. Ulusoy’da da aynı şekilde yeniden yapılanma var. Türkiye’nin en iyi markaları arasında yer alan bu iki şirket, inşallah en iyi şekilde yollarına devam edecek” dedi.  

Ulusoy-Varan ayrı ayrı yollarına devam edecek 

Yeniden yapılanma planlarına yönelik bir değerlendirmede bulunan Ulusoy-Varan CEO’su İmran Okumuş, “Yeniden yapılanma süreci olarak alınan karar şu: Ulusoy-Varan yollarına ayrı ayrı devam edecek. Birçok yerde farklı yazıhanelerde, ayrı çalışacaklar. Varan’ın ve Ulusoy’un çalışanları ayrı yapıda olacak” dedi. 

Ali Osman Ulusoy Turizm’in yolu açık olsun 

Yeni kurulan Ali Osman Ulusoy Turizm’e yönelik de bir açıklama yapan İmran Okumuş, “Sayın Hülya Ulusoy, yeni bir şirket kurdu. Allah yolunu açık eylesin. Ulusoy devam ediyor, hiçbir değişiklik yok. Bu yeni oluşum sürecinde Ulusoy’da tek bir değişiklik oldu. Karadeniz’de, Trabzon’da belli bazı yazıhaneler değişti. Onun dışındaki tüm Ulusoy operasyonu devam ediyor. Sayın Hülya Ulusoy, kendisi yeni bir şirket kurarak, kendi yolunu belirledi, devam ediyor. Allah yolunu açık etsin, Allah muvaffak eylesin. Ulusoy olarak biz, İstanbul’dan Trabzon’a, Rize’ye, Hopa’ya… Türkiye’nin her yerine seferlerimizi devam ettiriyoruz” dedi.



İmran Okumuş

Yorumlar (2)
faruk akın 7 yıl önce
varanın seferlerini devam etmesini istiyoruz
Faruk Akın ZONGULDAK 7 yıl önce
varan ototbüs seferleri seferlerine başlama tarihi bellimi
banner117
15
açık
banner159