Ulusoy yeni bir şirketle, Varan başka bir bünyede yola devam edecek

banner113

İmran Okumuş, Ulusoy ve Varan Turizm’de yaşanan gelişmeleri Taşıma Dünyası’na açıkladı.

banner114
GÜNDEM 11.05.2016, 14:59 11.05.2016, 15:15 Taşıma Dünyası
Ulusoy yeni bir şirketle, Varan başka bir bünyede yola devam edecek
HABER: ERKAN YILMAZ

Karayolu yolcu taşımacılığı sektörünün iki köklü şirketine yönelik gelişmeler sektörde merak konusu. 9 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Otogarı’ndaki Ulusoy yazıhanesinin tabelasından Varan isminin kaldırılması sonrasında bizde İmran Okumuş ile görüştük.

Ulusoy ve Varan markasının hiçbir şekilde zarar görmemesi gerektiğini vurgulayan İmran Okumuş, “Şirketler faaliyetlerini normal şekilde sürdürüyor. Varan ismi yeniden tabelalara yazılır. Ulusoy ismi, markası satılmadı. Yeni yapılanma ile yoluna devam ediyor. Ulusoy ismi ve markası yine Ulusoy ailesine ait. Sadece işletme anlamında yeniden yapılanıyor.

İşletmeyi şu anda Ulusoy ismi altında bu hafta içinde yeni kurulacak şirket yapacak. Bu şirkette ailenin bir payı olmayacak. Bu marka bu milletin markası. Zarar görmemesi gerekiyor. Ulusoy tüm seferlerini açtı. Müşterilerine yine eski kalite ve konforu ile hizmet vermeye başlayacak. Varan Turizm’de eğer çalışmalar biterse Haziran ayında İstanbul Otogarı’nda ve diğer otogarlarda tekrar faaliyete geçecek. Ancak Varan ismi farklı bir bünye içerisinde hizmet verecek. Ulusoy yazıhanelerinde birlikte hizmet verilmeyecek” dedi.  



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159