İzmir’e direk uçuş müjdesi…

banner113

Sun Express’in Beyrut, Tel Aviv ve Kiev’e doğrudan uçuş başlatacağını söyleyen Destination İzmir Başkanı, Skal İzmir Pr Başkanı Bülent Tercan, ‘2021 yaz uçuş programı için bu şehirlere karşılıklı olarak İzmir’den doğrudan uçuş yapılacak. İzmir için doğrudan uçuşlar büyük önem arz ediyor.

banner114
HAVAYOLU 20.11.2020, 17:30 Erkan YILMAZ
İzmir’e direk uçuş müjdesi…

Direk uçuşların turizmin yanı sıra, kent ticaretine ve iş alemine de katkı vereceğini belirten Tercan, “Yani turizm, ticaret, ihracat-ithalat yönünden kentin ekonomik yapısına destek olacak bir faaliyet. Doğrudan uçuşlar artırılmalıdır. Hem yurtdışındaki merkezlerin sayısı hem de doğrudan uçuş yapan firmaların sayısı artırılmalıdır’ dedi.

Doğrudan uçuşlarla turistin kent merkezine daha fazla gireceğini de savunan Bülent Tercan şunları söyledi. Tur şirketleri ile Adnan Menderes’e gelen turist, kent merkezine hiç girmeden doğrudan Pamukkale, Bodrum, Marmaris gibi turizm merkezlerine gidiyor. Bunun bir nedeni de doğrudan uçuş merkezinin İstanbul olması, İzmir’in bir aktarma noktası olarak hizmet vermesinden doğuyor. Bu çerçevede Sun Express’e teşekkür ediyoruz. 2006 yılında İzmir Adnan Menderes Havalimanını kendine Hub yaptı, o tarihten beri yaptığı yurtdışı direk uçuşlar ile İzmir turizmine hizmet ediyor, bunun önemini kavramalıyız. Ayrıca Sun Express İzmir’den yurt dışına en fazla destinasyona uçan havayoludur ve her geçen gün uçtuğu noktayı arttırmaktadır. Bu çalışmaları İzmir turizmine olumlu yansımaktadır.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159