Eren Gündüz MAN Güney Afrika Satış Direktörlüğü’ne atandı

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş’de 11 yıldır görev yapan Satış Direktörü Eren Gündüz, MAN Güney Afrika Satış Direktörlüğüne atandı. Ayrıca Man'da bir dizi atama gerçekleşti.

banner114
İŞLETME / İK 22.10.2016, 13:46 25.10.2016, 12:10 Taşıma Dünyası
Eren Gündüz MAN Güney Afrika Satış Direktörlüğü’ne atandı
ÖZEL HABER: ERKAN YILMAZ


MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş’de Aralık 2005 yılında göreve başlayan Eren Gündüz, 2008 yılına kadar Satış Sonrası Müşteri Hizmetler Müdürlüğü yaptı. 2008 yılından sonra Satış Direktörü olarak görev yaptı. Atama ile ilgili Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulunan Eren Gündüz, “Şimdi Güney Afrika’da Satış Direktörlüğü görevi için gidiyoruz. Bir süredir yurtdışında bir deneyimimim olmasını istiyordum. Sağ olsun Sayın Tuncay Bekiroğlu’da çok yardımcı oldu. Güney Afrika görevi çıkınca bende kabul ettim. Ailece gidiyoruz. 1 Aralık’ta başlama planımız var” dedi.  

Eren Gündüz’ün ataması sonrasında MAN Kamyon ve Ticaret A.Ş’de bir dizi atamalarda gerçekleşti. Eren Gündüz’ün ataması ile boşalan Otobüs Satış Direktörlüğüne Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri Direktörü Can Cansu atandı.  

Kamyon ve Otobüs  2.El Direktörlüğü’ne de Bayilerden Sorumlu Direktör Aydın Yumrukçal atandı. Şinasi Ekincioğlu da Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak atandı. Aydın Yumrukçal’ın ataması ile boşalan Bayiler Sorumlu Direktörlüğü’ne atanacak isim belli değil. 6 ay süre ile Aydın Yumrukçal eski sorumluluğunu da yürütecek.

Taşıma Dünyası olarak Sayın Eren Gündüz’e, Sayın Can Cansu’ya, Sayın Şinasi Ekincioğlu ve Sayın Aydın Yumrukçal’a yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. 


Can Cansu


Şinasi Ekincioğlu


Aydın Yumrukçal

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159