Lojistikçilere İnsana Saygı Ödülü

banner113

Omsan Lojistik, Alışan Lojistik ve Ceva Lojistik ödül almaya hak kazandı.

banner114
İŞLETME / İK 03.03.2014, 12:24 03.03.2014, 12:35 Taşıma Dünyası
Lojistikçilere İnsana Saygı Ödülü

2014 İnsan Kaynakları Zirvesi'nin geleneksel hale gelen “İnsana Saygı Ödülleri”; bu sene 12 Şubat 2014 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen bir tören ile sahiplerini buldu. İnsan Kaynakları Zirvesi kapsamında 13. kez düzenlenen; insan kaynakları alanındaki başarılı çalışmaları öne çıkarmak misyonuna sahip olan “İnsana Saygı Ödülleri”ni Kariyer.net’in toplamda 50 bin kurumsal üyesi arasından 160 firma almaya hak kazandı. Değerlendirme kriterleri arasında alınan başvuru sayısı, CV inceleme hızı ve adaylara dönüş yapma sıklığı gibi adımları öne çıkaran Kariyer. Net; Omsan Lojistik, Alışan Lojistik ve Ceva Lojistik’i ödül almaya hak kazandı.

OMSAN Lojistik

OMSAN’ın ödülünü, İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemleri Müdürü Bilge Baykurt Özkes ekibi ile birlikte aldı.

ÖZKES, OMSAN’ın en önemli insan kaynakları politikalarının “insana değer verme” üzerine kurulduğunu ifade eden ÖZKES, küresel bir lojistik şirket olma vizyonu ile paralel olarak işe alım süreçlerinin kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalarını her zaman sürdüreceklerini söyledi. 



Alışan Lojistik 

Alışan Lojistik İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, “Personel adaylarımıza ve çalışanlarımıza karşı gösterdiğimiz öncü yaklaşımımız ile layık görüldüğümüz bu ödül; Alışan Lojistik olarak hepimizi onurlandırmış ve büyük bir motivasyon unsuru olmuştur” dedi.



Ceva

CEVA İnsan Kaynakları Direktörü Nihan Usanmaz “11. kez ard arda almış olduğumuz bu ödül şirketimizin İnsan Kaynakları süreçlerine verdiği değerin bir göstergesidir. Çabalarımızın ödüllendirilmesinden ve İnsan Kaynakları alanında, Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan ‘İnsana Saygı Ödülü’nü almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.  

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159