OMSAN, İnsana Saygı Ödülü aldı

banner113

Türkiye’nin öncü ve en büyük insan kaynakları sitesi Kariyer.net tarafından her yıl düzenli olarak verilmekte olan İnsana Saygı Ödülleri bu yıl da sahiplerini buldu. Törende OMSAN, ikinci kez “İnsana Saygı Ödülü”nü aldı.

banner114
İŞLETME / İK 25.02.2014, 15:16 25.02.2014, 15:19 Taşıma Dünyası
OMSAN, İnsana Saygı Ödülü aldı
Ödüller, 12-13 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen İnsan Kaynakları Zirvesi'nin ilk gününde düzenlenen bir törenle sahiplerine teslim edildi. İnsana Saygı Ödülü, iş ilanlarına en çok başvuru alan firmalar arasından aday başvurularını yanıtlama oranı en yüksek olan ve başvurulara en kısa sürede cevap veren firmalara veriliyor. Kariyer.net tarafından yapılan değerlendirmeye göre OMSAN, “İnsana Saygı Ödülü’ne layık görüldü. OMSAN’ın ödülünü, İnsan Kaynakları ve Kalite Sistemleri Müdürü Bilge BAYKURT ÖZKES ekibi ile birlikte aldı.

İnsana Saygı ödülünü ikinci kez almalarından ötürü mutlu olduklarını ifade eden ÖZKES, OMSAN’ın iş ilanlarına başvuruda bulunan adaylara karşı kendi çalışanlarına gösterdiği saygı ve titizlik ile yaklaşan bir firma olmasının bu ödülü almalarının en büyük dayanağı olduğunu belirtti. OMSAN’ın en önemli insan kaynakları politikalarının “insana değer verme” üzerine kurulduğunu ifade eden ÖZKES, küresel bir lojistik şirket olma vizyonu ile paralel olarak işe alım süreçlerinin kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalarını her zaman sürdüreceklerini söyledi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159