Prometeon Türkiye Satış Müdürü Ali Yılmaz oldu

Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve OTR lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon Türkiye’de oluşturulan yeni “Satış Müdürlüğü” pozisyonuna Ali Yılmaz getirildi.

banner114
İŞLETME / İK 11.07.2018, 14:33 11.07.2018, 14:36 Taşıma Dünyası
Prometeon Türkiye Satış Müdürü Ali Yılmaz oldu
Prometeon Türkiye’de dünyadaki 4 ana bölgeden birinin yönetim üssü olması ve 75 ülkenin yönetim merkezi halini almasının ardından başarılı organizasyonda görev alanları da genişlemişti. Prometeon Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak’ın Prometeon Türkiye, Orta Doğu, Afrika, Rusya, Orta Asya ve Kafkaslar Bölgesi’nin sorumluluğunu üstlenmesinin ardından ekibi de genişledi. Bu kapsamda Prometeon Türkiye Satış Müdürlüğü pozisyonu oluşturularak, yeni pozisyona Ali Yılmaz atandı. Prometeon Ticaret Direktörü Gökçe Şenocak’a bağlı olarak şirketin Türkiye’deki satış organizasyonlarını yönetecek olan Yılmaz, satış ve pazarlama faaliyetlerinin yanı sıra yatırım planları, iş stratejileri ve dağıtım kanalları gibi konuların yönetiminden de sorumlu olacak.

Ali Yılmaz kimdir?
Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden 2004 yılında mezun olan Ali Yılmaz, MBA programını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamladı. Kariyerine 2006 yılında Eczacıbaşı'nda başlayan Yılmaz, 12 yıldan bu yana farklı şirketlerde satış ve pazarlama alanında önemli görev ve sorumluluklar üstlendi. Türkiye, İsrail, Kafkasya, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve Kuzey Ülkeleri olmak üzere satış kanallarının yönetimi, rekabet ve fiyatlandırma gibi alanlarda görev yapan Yılmaz, Temmuz 2016'da Pirelli ailesine katıldı ve Marmara Bölgesi ile Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinden sorumlu olarak Satış Müdürlüğü görevini üstlendi. Yılmaz daha sonra Prometeon Türkiye'de Bölge Satış Müdürlüğü, İskandinav Ülkeleri İhracat Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159