Renault Trucks, yeni yöneticilerle güçleniyor

banner113

Türkiye’de yeni yapılanması ile müşterine daha iyi hizmet sunmayı hedefleyen Renault Trucks'ta, Ömer Bursalıoğlu, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü olarak görevine başlarken; Şebnem Uygurtürk, Pazarlama Direktörü ve Serkan Karataban ise Satış Sonrası Direktörü olarak görev alıyor.

banner114
İŞLETME / İK 30.06.2017, 10:19 30.06.2017, 10:37 Taşıma Dünyası
Renault Trucks, yeni yöneticilerle güçleniyor
Türkiye’de yeni yapılanması ile müşterine daha iyi hizmet sunmayı hedefleyen Renault Trucks, ekibini de güçlendiriyor. Yeni ataması yapılan sektörün tanınan deneyimli isimleri, Renault Trucks Türkiye bünyesinde buluşuyor. Ömer Bursalıoğlu, Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü olarak görevine başlarken; Şebnem Uygurtürk, Pazarlama Direktörü ve Serkan Karataban ise Satış Sonrası Direktörü olarak Renault Trucks ekibinde yerlerini alıyor. 

Ömer Bursalıoğlu, yeni yapılanma kapsamında Renault Trucks ile yollarını yeniden birleştirerek Satış Direktörü olarak yeni görevine başladı. Ömer Bursalıoğlu’nun ODTÜ’de lisans ve Koç Üniversitesi’nde lisansüstü dereceleri bulunuyor. 

Z. Şebnem Uygurtürk ise farklı firmalarda kazandığı deneyimlerin ardından Renault Trucks Türkiye ekibinde yerini aldı ve Renault Trucks Pazarlama Direktörü olarak atandı. İstanbul İngilizce İktisat’tan mezun olan Uygurtürk, İngilizce ve Fransızca biliyor.

Hizmet ve Enerji sektörlerinde farklı firmalarda aldığı görevlerin ardından Renault Trucks Türkiye ile yollarını tekrar birleştiren Serkan Karataban, Satış Sonrası Direktörü olarak görevine başladı. Serkan Karataban’ın İTÜ Makina Fakültesi’nden lisans ve Yeditepe Üniversitesi’nden lisansüstü dereceleri bulunuyor. 


Ömer Bursalıoğlu, Z. Şebnem Uygurtürk, Serkan Karataban

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159