Kaptanlara hediye yağmuru

Karsan Yetkili Servislerinden Kaptanlara Hediye Yağmuru!

banner114
KAMPANYA 22.05.2018, 14:26 22.05.2018, 14:37 Taşıma Dünyası
Kaptanlara hediye yağmuru
Karsan, kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’de 71 servis noktası ile hizmet veren Karsan, 30 Haziran’a kadar J9, J10, Jest, Jest+, Atak, Star araçlarını yetkili servislere getiren sürücülerine iPhone, 100 TL’lik akaryakıt hediyesi, powerbank, ücretsiz yağ filtresi, fener, şapka gibi çeşitli hediyeler veriyor. 

Bursa’da yer alan iki fabrikasında çağın mobilite ihtiyaçlarına uygun modern toplu taşıma ve ticari araç üretimi gerçekleştiren Karsan, kullanıcılarına özel kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda ücretsiz hizmetlerini geliştiren Karsan, 30 Haziran’a kadar araçlarını yetkili servislere getirenlere çeşitli hediyeler veriyor. J9, J10, Jest, Atak, Star araçlarını Karsan yetkili servislerine getiren araç sahipleri; iPhone, akaryakıt kartı, powerbank, ücretsiz yağ filtresi, fener, şapka gibi hediyelerden birini kazanma fırsatı yakalayacak. Karsan Türkiye’nin dört bir yanında yer alan servis noktaları ve hizmet kalitesi ile ön plana çıkıyor. 

Karsan kullanıcıları yetkili servisten orijinal parça ve işçiliği uygun fiyata alıyor ve karlı çıkıyor. Otomotiv sektöründe 50 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren Karsan, engin otomotiv tecrübesini yurt geneline yayılmış 78 yetkili satıcı ve servis noktasıyla hizmet alanına aktarıyor. Üstün hizmet anlayışını benimseyen Karsan, müşteri beklenti ve isteklerine hızlı ve etkin cevap veriyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159