Mercedes hafif ticari araçta yeni yıla özel fırsatlar

Mercedes-Benz Türk, Ocak ayına özel sunduğu kampanya kapsamında otomobil kampanyaları ve hafif ticari araçlar için hazırlanan özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.

banner114
KAMPANYA 15.01.2019, 11:52 15.01.2019, 11:57 Taşıma Dünyası
 Mercedes hafif ticari araçta yeni yıla özel fırsatlar
Lastik Garantisi
Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti altında satışa sunuluyor.
AdvantagePlus 4. Yıl Uzatılmış Garanti Kampanyası
2019 yılı boyunca iki yıllık yasal garanti süresi içerisinde Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’ne gelen müşterilere 3. yıl garantisi ServicePlus Mercedes-Benz tarafından hediye ediliyor. Müşteriler,  AdvantagePlus 4. yıl uzatılmış garanti paketi ile 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından ve erken satın almalarda ise %40’a varan indirimlerden faydalanabiliyor.
Ön Ödemeli Bakım Paketleri Kampanyası
Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nde ön ödemeli bakım paketleri ile 2 veya daha fazla periyodik bakımın önden satın alınması durumunda %40’a varan indirimlerle orijinal yedek parça ve işçilikte sabit fiyat avantajından faydalanılabiliyor.

Kış Bakım Kampanyası
Araçlarının periyodik bakımlarında Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları’nı tercih eden müşterileri çok orijinal bir kış bekliyor. Araclarını yetkili servise getiren müşteriler, hem yedek parçada %30’a varan indirimlerden hem de kış bakım setinde %50 indirim fırsatından yararlanabiliyor.
Kış Lastik Kampanyası
Mercedes-Benz bu kış tüm yolları; lastiklerde garanti, hediye ve indirim avantajıyla müşterilerine açıyor. Müşteriler; Michelin, Continental ve Pirelli marka otomobil kış lastiklerini, Mercedes-Benz yetkili servislerinden %20 indirimli temin edebiliyor. Üstelik tüm lastiklerde patlama, çivi girmesi, yırtılma ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti sağlanıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilere Mercedes-Benz marka şemsiye de hediye ediliyor.
Kış Jant-Lastik Seti Kampanyası
Mercedes-Benz orijinal kış jant-lastik setlerinde büyük indirim sağlıyor. %40’a varan indirim ve 2 yıl lastik garantisiyle jant-lastik alan müşteriler, otomobillerine yeni bir görünüm kazandırıyor. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilere Mercedes-Benz marka şemsiye de hediye ediliyor.
Mercedes Servisim
Mercedes-Benz araç sahipleri, artık periyodik bakım işlemleri sırasında otomobillerinden uzak kalmıyorlar. Müşteriler nerede olursa olsun, “Mercedes Servisim” uygulamasıyla işlemlerin her aşamasını takip edebiliyor, extra servis ve aksesuarlar için özel teklif ve indirimlerden faydalanabiliyorlar.
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları
Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşteriler tarafından Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 200.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanılabiliyor. Bu kampanya ile müşteriler, %0’dan başlayan faiz oranı ile farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar.
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı Vito, cazip kredi olanakları ile Ocak ayında da müşterilerini bekliyor.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Ocak ayında Vito’ya özel hazırladığı kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko kullanımına özel 200.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanılabiliyor. Bu kampanya ile müşterilere, %0’dan başlayan faiz oranı imkanları sunuluyor.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklerine sahip Sprinter araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edenlere 200.000 TL’ye varan kredi tutarları, %0’dan başlayan faiz oranları ve 48 aya kadar vade imkânları sunuluyor.
2.El Hafif Ticari Araç Kampanyaları
Mercedes-Benz Türk’ün 2.El hafif ticari araç markası Used1 altında Ocak ayında sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda %1,69’dan başlayan faiz oranları ve 1.625 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatı sunuluyor.
Mercedes-Benz Türk, hafif ticari araç alımlarında %1’e düşen KDV oranı ile müşterilerine uygun seçenekler sunuyor.
 
Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159