Mercedes Sprinter, Vito ve Otomobil Kampanyası

banner113

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Kasım ayına özel kampanyalar ile avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.

banner114
KAMPANYA 08.11.2017, 13:28 08.11.2017, 13:39 Taşıma Dünyası
Mercedes Sprinter, Vito ve Otomobil Kampanyası
Mercedes-Benz Otomobil Kampanyaları
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Kasım ayına özel hazırladığıkampanya kapsamında A-Serisi, B-Serisi, C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet, CLA, E-Serisi Sedan, GLA, SLC ve smart otomobil alımlarında avantajlı fırsatlar sunuluyor.
  • Kasım ayına özel hazırlanan kampanya kapsamında Mercedes-Benz A-Serisi, B-Serisi, CLA ve GLA modelleri için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 130.000 TL’ye kadar kredi için 36 aya kadar vade ile %0,99 faiz oranı fırsatı sunuluyor.
  • Mercedes-Benz C-Serisi Sedan, Estate, Coupé, Cabriolet ve SLC model otomobiller için Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda, 170.000 TL’yekadar kredi için 36 ay kadar vade ve %0,59 faiz oranından yararlanılabiliyor.
  • Mercedes-Benz E-180, E-220, E-300 Sedan otomobil alımlarındaMercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda kişisel ve kurumsal müşterilere kişiye özel ödeme planı ile 200.000 TL kredi tutarı, %1.09 faiz oranı ve 36 aya kadar vade imkânları sunuluyor.
  • Şehir içi otomobil kullanımının ideal alternatifi olan smart model otomobilleri tercih eden müşterilere ise 40.000 TL kredi tutarı, %0 faiz oranıile 24 aya kadar vade ile kurumsal ve kişisel müşterilere 1.667 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatısunuluyor.
  •  
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’den 2.El Otomobil Kampanyaları
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, müşterilerine 2.el otomobil alımında da Kasım ayına özel kampanyalar sunuyor. 2.el C-Serisi Estate model araçlar için 100.000 TL kredi tutarı, E-Serisi Coupé modellerinde ise 125.000 TL kredi ile %0,59 faiz oranı ve 24 aya kadar vade ile kişiye özel aylık ödeme seçenekleri sunuluyor.
 
Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.
 
Lastik garantisi
Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nden alınan otomobil lastikleri; patlama, çivi ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti altında müşterilerin beğenisine sunuluyor.
AdvantagePlus 4. Yıl Uzatılmış Garanti Kampanyası
İki yıllık yasal garanti süresi içerisinde Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’ne gelen müşterilere 3. yıl garantisi Mercedes-Benz tarafından hediye ediliyor.
Müşteriler,  AdvantagePlus 4. yıl garanti paketi ile 1 yıl daha koruma uzatma fırsatından ve erken satın almalarda ise %40’a varan indirimlerden faydalanabiliyor.
Ön Ödemeli Bakım Paketleri Kampanyası
Mercedes-Benz Türk Yetkili Servisleri’nde ön ödemeli bakım paketleri ile 2 veya daha fazla periyodik bakımın önden satın alınması durumunda %40’a varan indirimlerle orijinal yedek parça ve işçilikte sabit fiyat avantajından faydalanılabiliyor.
 
5 Yaş Ve Üstü Mercedes-Benz Otomobil Sahiplerine Kış Fırsatı
Periyodik bakımlarında Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları’nın tercih edilmesi durumunda, %20’ye varan yedek parça indiriminden faydalanılabiliyor. Çeşitli ürünlerden oluşan kış bakım setine de %50 indirimle sahip olunabiliyor. Üstelik otomobilinizle ilişkinize yeni bir heyecan katacak olan Mercedes me Adapter hediye ediliyor.











 
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları Devam Ediyor
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı Vito, cazip kredi olanakları ile Kasım ayında da müşterilerini bekliyor.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in Kasım ayında 2017 model Vito’ya özel hazırladığı kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko kullanımına özel 100.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçenekleri sunuluyor. Bu kampanya ile müşteriler, %1,14 sabit faiz oranı ve 550 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar.
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklere sahip Sprinter araçlar için de Kasım ayında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. 2017 model Sprinter araç alımlarında 10.000 TL’ye varan indirimler ile birlikte, % 0,94 sabit faiz oranı ile aylık 525 TL’den başlayan ödeme imkânı sunuluyor.
  
2. El Hafif Ticari Araç Kampanyaları
Mercedes-Benz Türk’ün 2. el hafif ticari araç markası Used1 altında Kasım ayında sunduğu kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,14 faizli kredi ve 550 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatı sunuluyor.
 
Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.
 
Pirelli Kış Lastik Kampanyası
1 Kasım 2017 - 1 Ocak 2018 tarihleri arasında Mercedes-Benz Türk Yetkili Servislerinde, 4 adet Continental veya Pirelli kış lastiği alımında %20 indirim sağlanıyor.
 
Sonbahar/Kış Kampanyası
1 Ekim’de başlayan ve 31 Aralık 2017 tarihine kadar sürecek olan kampanya; Mercedes-Benz Türk Yetkili Servislerinde, 749 TL ve üzeri orijinal yedek parça, aksesuar, orijinal yağ ve lastik alışverişi yapan hafif ticari araçmüşterilerini sürpriz hediye bekliyor.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159