banner69

Başkent trafiği rahatlıyor

banner113

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yıllardır trafik kazalarına neden olan ve trafik sıkışıklığının yaşandığı noktalarda trafiği rahatlatacak projeleri birer birer tamamlıyor. Ayaş Yolu ve Devrimler Caddesi kesişiminde yer alan noktada Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, katlı kavşağın üst kısmını 80 günde tamamlayarak 3 gidiş-3 geliş olmak üzere çift yönlü olarak trafiğe açtı.

banner114
Başkent trafiği rahatlıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Başkent trafiğini rahatlatacak ulaşım projelerini birer birer hayata geçiriyor. Ankaralıların trafik sorununu en aza indirmek ve can güvenliğini sağlamak amacıyla hızlandırılan katlı ve köprülü kavşak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak Ayaş Yolu ve Devrimler Caddesi kesişimi üzerinde bulunan noktada tek bir kavşağın bulunmasından dolayı yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçmek için başlatılan katlı kavşak çalışmasının ilk etabı tamamlanarak, yol trafiğe açıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin 7/24 esasına dayalı olarak sürdürdüğü çalışmalar hızla ilerlerken, Devrimler Caddesi üzerinde yer alan katlı kavşağın üst kısmı 80 günde tamamlanarak 3 geliş 3 gidiş olmak üzere çift yönlü olarak hizmete açıldı.

471 metre uzunluğundaki katlı kavşağın tamamlanmasıyla birlikte sürücüleri daha güvenli ve kontrollü bir şekilde kesintisiz ulaşıma kavuşturacak olan Büyükşehir Belediyesi, Ayaş Yolu’nda 3 geliş-3 gidiş olmak üzere toplam 6 şeritten oluşan üst geçitle trafik akışını rahatlatacak. Katlı kavşağın büyük bölümünü planlanan süreden daha kısa sürede tamamlayan Fen İşleri Daire Başkanlığı, üst geçit altından da Devlet, Güzelkent, Tunahan ve Yunus Emre Mahalle’sine 2 şerit gidiş ve 2 şerit geliş olarak bağlantı yolu yapacak

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159