EGO filosundaki 600 otobüsün koltukları yenileniyor

banner113

2009, 2010 ve 2011 model olan yaklaşık solo 600 EGO otobüslerinin koltukları 2 ay süre içinde değişecek. Otobüslerin yıpranan sırtlık, koltuk ve oturak kısımları yeni koltuk kılıflarıyla değiştirilirken; yaşlılar, engelliler, hamile ve çocuklu kadınlar için ayrılan koltuklar da özel deseniyle diğer koltuklardan ayrılıyor.

banner114
EGO filosundaki 600 otobüsün koltukları yenileniyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi katılımcı belediyecilik anlayışı kapsamında düzenlediği anketle Başkentlilerden otobüs kılıflarının tasarımlarını seçmelerini istedi.


Anket sonucu en çok beğenilen otobüs kılıfı tasarımı kent genelinde hizmet veren yaklaşık 600 solo otobüste uygulanmaya başladı. EGO Genel Müdürlüğü yıpranan sırtlık, koltuk ve oturak kumaşlarını yenileriyle değiştiriyor.

EGO Genel Müdür Yardımcısı Zafer Tekbudak, kumaş yenileme çalışmalarının 2 ay içinde tamamlanacağını belirterek, şu değerlendirmelerde bulundu: “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş’ın Ankara halkına vermiş olduğu sözlerden birisi de toplu taşıma için kullandığımız otobüslerin döşemelerinin vatandaşlara layık ve temiz bir şekilde değiştirilmesiydi. Çalışmalarımızı başlattık. 2009, 2010 ve 2011 model olan yaklaşık 600 aracımızın döşemelerini 2 ay süre içinde değiştireceğiz. Biz de vatandaşlarımızdan döşemeleri daha temiz ve düzenli şekilde kullanmalarını rica ediyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159