Güzergah dışı taşımacılığa ceza

banner113

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde güzergâh dışı taşımacılık yapan araç sahiplerine cezai işlem uygulanırken, yetki belgesiz korsan taşımacılık yapılan araçlar ise trafikten men edildi.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 17.02.2020, 10:42 17.02.2020, 11:10 Taşıma Dünyası
Güzergah dışı taşımacılığa ceza

Toplu ulaşımda denetimlerini sürdürerek kural ihlallerini bir bir tespit eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar takdir topluyor. Bu kapsamda kent merkezinde yapılan denetimlerde güzergâh dışı taşımacılık yapan araç sahiplerine cezai işlem uygulanırken, yetki belgesiz korsan taşımacılık yapılan araçlar ise trafikten men edildi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve güvenli seyahat edebilmesi için il genelinde denetimlerine devam ediyor. Bu kapsamda kent merkezinde denetimde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı zabıta ekipleri, ruhsattan güzergâha kadar tüm konularda incelemede bulundu.



Kuralsız taşımacılığa geçit vermediklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, “Haksız rekabetin önlenmesi, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla yaptığımız denetimler de yetki belgesiz taşımacılık yapan araçlar trafikten men edildi. Bunun yanı sıra güzergah dışı taşımacılık yapan araç sahiplerine ise cezai işlem uygulandı” dedi. Üstün, denetimlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.u
 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159