Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüs alacak

banner113

Mersin Büyükşehir Belediyesi, şehir içi, belde ve köylerde hizmet verecek olan 60 adet toplu taşıma aracı alımının hazırlıklarını sürdürüyor.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 14.08.2014, 15:36 15.08.2014, 10:36 Taşıma Dünyası
Mersin Büyükşehir Belediyesi 60 otobüs alacak

Otobüs alım ihalesine çıkmadan önce firma yetkilileriyle görüşüp, otobüsleri inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TEMSA yetkilileriyle bir araya geldi.

Mersin halkına kaliteli hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Kocamaz, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak meclisten 60 adet yeni otobüs alımıyla ilgili bir karar çıkarttıklarını hatırlattı. Başkan Kocamaz, “Yeni yasayla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarının genişlemesiyle ve özellikle köylerin de mahalle statüsünde olmasından dolayı toplu taşıma araçlarının sayısını arttırmamız gerekiyor. Otobüslerin alınma aşamasında ihaleye çıkmadan önce bir başka firmanın otobüsünü de incelemiştik, şimdi de TEMSA’nın otobüsünü inceliyoruz.  Kısaca bütün firmaların otobüslerini ayrı ayrı değerlendirmek üzere sağlıklı bir sonuca varmak istiyoruz. Henüz verilmiş bir karar yok, ancak ileriki günlerde bu değerlendirmeler ışığında hangi otobüsün alınacağına karar verileceği, ihale neticesinde belirlenecektir. Otobüsleri açık ihaleden ziyade, Devlet Malzeme Ofisi aracılığıyla almak istiyoruz. Neticelendikten sonra, kamuoyunu da bu konuda aydınlatacağız” diye konuştu

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159